Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Inconștiență la volan, între Vințu de Jos și Alba Iulia. Un şofer, la un pas să producă o tragedie

Publicat

depasire neregulamentara2Un şofer care circula regulamentar pe DJ107C, între Vințu de Jos și Alba Iulia, a fost martorul unei depăşiri periculoase, manevră făcută de un „coleg” de trafic rutier. În scena surprinsă de cititorul Alba24 se poate observa cum șoferul unui Volskwagen ignoră linia continuă și intră în depășirea mai multor autovehicule, fără a ține cont de cel care venea din sens opus. 

„Se vede clar iresponsabilitatea unui șofer, care intră efectiv pe contrasens și vine spre mine în toată viteza. Doamne ferește de șoferi ca acesta”, a transmis cititorul Alba24.

YouTube video

Pe imagini se poate observa cum șoferul „grăbit” ignoră linia continuă și intră în depășirea mai multor autovehicule, fără a ține cont de cel care venea din sens opus. Șoferul acestuia din urmă este obligat să frâneze și să vireze ușor spre marginea drumului, pentru a evita un impact.

Din păcate astfel de situaţii sunt destul de des întâlnite, mai ales pe drumuri aglomerate. Cel care a trimis imaginile video pe adresa redacţiei a dorit să atragă încă o dată atenţia asupra riscurilor inutile la care se supun aceşti şoferi şi, din păcate, nu doar pe ei, ci şi pe ceilalţi care au ghinionul să treacă pe lângă ei.

Incidentul a fost suprins vineri, 14 octombrie, în jurul orei 16:30, pe DJ107C, între Vințu de Jos și Alba Iulia. Autoturismul Volskwagen este înmatriculat în Alba.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. Marius

    duminică, 16.10.2016 at 18:26

    AB 67 LVL din cate imi dau eu seama este numarul.
    Din cate vad zilnic, si ca o statistica personala, conducatorii de VW – se aseamana tot mai mult cu cei de BMW, necazul lor e ca nu ii ajuta masina „sa arate mai mult”! No ofense!

    • dsdsds

      luni, 17.10.2016 at 17:26

      Ciudata comparatie ai mai gasit. Cum adica pe un sorfer de vw nu-l ajuta masina sa arate mai mult ca unul de bmw? Sau crezi ca BMW = putere si VW= martoaga? Vorbesti si tu sa te afli in treaba. In situatia aia putea sa fie orice masina la volanul careia se afla un dobitoc.

  2. Mihai

    duminică, 16.10.2016 at 20:26

    Di pacate pe sectorul de drum unde este filmarea este INTERZISA circulatia autovehiculelor, prin indicator montat la Giratoriul cu DN1.
    Deci si tu si ceilalti filmati, sunteti pasibili de luarea permiselor, daca nu sunteti riverani….
    Si mi-e greu sa cred ca zecile de masini si camioane filmate sunt locuitori in Vintu…
    ALO, Politia???
    Aici faceti ca lumea „Planul” la carnete luate!!!
    Sute de soferi NEriverani intra catre Vintu dinspre DN 1 !!

    • AB

      luni, 17.10.2016 at 16:28

      Dar daca intru in Vint pe la drumul Pianului, vin pina la drumul dragostei si ma intorc? Atunci am voie sa circul?

  3. Florin

    duminică, 16.10.2016 at 21:22

    AB 67 LVL. Autoritatile ar trebuii sa se autosesizeze !!!

    • Giuliana

      luni, 17.10.2016 at 16:36

      AB-67- LYL….soferul este din Cugir si e fiu de jandarm ….. probabil de aceea isi permite astfel de arogante

  4. Ionel

    duminică, 16.10.2016 at 23:14

    AB 67 LVL
    – incalcarea liniei continue
    – punerea in pericol a sigurantei circulatiei

    Ceea ce nu realizeaza acesti soferi inconstienti care nu pot circula pe sosele fara a face depasiri, este ca pentru cateva minute avans de timp la destinatie isi risca viata lor si pe a celorlati. Aceste depasiri sunt facute aproape degeaba, deci oamenii mor sau sunt pusi in pericol tot degeaba… dar nu poti sa le explici acestor inconstienti acest lucru. Ei stiu un singur lucru: sa depaseasca orice circula in fata lor, depasind cu mult in majoritatea cazurilor, viteza regulamentara.

  5. DJ.Star

    luni, 17.10.2016 at 01:39

    Si dacă este înregistrare video să se sesizeze politia

  6. Sandu

    marți, 18.10.2016 at 06:48

    AB 67 LYL este nr de înmatriculare. Este clar că sint in trafic inconstienti dar asta ce face cel din imagini este pură prostie,daca cel ce a făcut filmarea nu se trăgea pe margine ar fi avut loc un impact frontal. Și pe linie continuă !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax