Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Lucrări de asfaltare „cu ecou”, în miez de noapte, pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

asfaltare noapteaLucrările de reparații la carosabil, executate târziu în noapte, îi nemulțumesc pe unii cetățeni. Un cititor Alba24 ne-a semnalat faptul că, în miez de noapte, un grup de muncitori s-au apucat să asfalteze gropile din zona sensului giratoriu situat la intersecția Bulevardului Revoluției 1989 cu strada Vasile Goldiș din municipiul Alba Iulia.

Cu toate acestea, având în vedere că zona respectivă este intens circulată pe timpul zilei, soluţia pentru remedierea problemelor de carosabil ar fi justificată, pentru a nu încurca traficul autovehiculelor.

„În această noapte (n.r. noaptea de joi spre vineri), puțin după ora 00.30, un grup de muncitori au început să asfalteze gropile de pe stradă. Nu mi se pare normal ca la această oră să se execute lucrări de reparații care implică zgomote foarte mari de la utilajele de asfaltat. Operaţiunea a continuat până la ora 2.00 – 3.00, pe strada Vasile Goldiș, unde mai existau alte gropi. Nu cred că era o urgență astuparea acelor gropi în miez de noapte”, ne-a transmis cititorul Alba24.

YouTube video

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax