Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: ŞTIREA TA pe ALBA24. Maşină „relocată” de trecători, pentru că încurca traficul pe o stradă aglomerată din Alba Iulia. A fost urcată pe spaţiul verde

Publicat

masina2 Aglomeraţia de pe străzile din Alba Iulia, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, dar şi manevra neinspirată a unui şofer a generat un caz mai puţin obişnuit, ce a fost surprins în imagini de un cititor Alba24. Un autoturism Volkswagen Golf lăsat „pe avarii” în dreptul maşinilor parcate pe Bulevardul Revoluţiei a fost „săltat” de alţi şoferi şi mutat pe spaţiul verde, astfel încât să permită trecerea altori autoturisme, inclusiv a unui autobuz.

Scena a fost filmată de un cititor Alba24. În imagini se vede cum maşina, oprită iniţial în dreptul autoturismelor staţionate în zona magazinelor de vizavi de spitalul judeţean este ridicată de trecători şi împinsă pe drum, până pe spaţiul verde ce delimitează cele două sensuri de mers.

YouTube video

Astfel, circulaţia se reia normal, având loc să treacă inclusiv un autobuz, blocat iniţiat de spaţiul insuficient.

Cu alte cuvinte, şoferii „şi-au făcut singuri dreptate”, îndepărtând „obstacolul” lăsat la întâmplare. Desigur, scenariul este desprins din ce se vede în imagini. Motivul pentru care maşina a fost lăsată în locaţia respectivă şi modul în care a fost rezolvată situaţia intră, cel mai probabil, în atenţia poliţiei.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nice

    joi, 24.12.2015 at 09:28

    si politia ce zice? sau da like la articol si doar atata?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax