Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Şofer grăbit, pe Autostrada A1, Sebeș – Deva. Depăşiri pe banda de urgențe

Publicat

sofer banda urgentaUn șofer grăbit a fost surprins conducând un autoturism pe Autostrada A1, între Sebeș și Deva, pe banda de urgențe.

Acesta a depășit astfel și câteva autovehicule care se deplasau pe banda întâi, potrivit unui alt participant la trafic care a publicat joi, pe rețeaua de socializare Facebook, un video cu isprava șoferului.

Pe video se poate observa cum, în condiții de ceață, șoferul unui autoturism se deplasează pe banda de urgențe a autostrăzii.

„Oare nu își dă seama că aia e bandă de urgență și nu bandă de rulare? Pentru că m-a depășit pe dreapta, la fel și pe colegul din față și tot pe banda de urgență și-a continuat drumu”, a scris un participant la trafic pe Facebook, martor la isprava șoferului.

 

YouTube video

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax