Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA: Peisaj dezolant, lângă Alba Iulia. Grămezi de gunoaie, aruncate pe malul râului Ampoi

YouTube video

Publicat

Un peisaj dezolant, plin de gunoaie menajere și resturi din construcţii care zac pe malul apei îi întâmpină pe cei care ajung pe malul râului Ampoi, în zona cartierului Micești din Alba Iulia. Se pare că locul a fost invadat de nesimțirea anumitor cetățeni care „confundă” malul râului cu o groapă de gunoi.

Un cititor Alba24 a surprins pe imagini luni, 25 decembrie, deșeurile ce stau aruncate în grămezi, din loc în loc, pe malul apei.

„În locul acela pe timp de vară este plin de copii la baie și pescari. Cred că o să ajungem să vedem râuri curate doar pe National Geographic”, a transmis cititorul.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. kretzu

    joi, 28.12.2017 at 13:18

    si nu doar în acea zona este o mare infectie pe malurile ampoiului la alba iulia. situatia este identică si in zona cartierului ampoi si in aval pana la varsarea in mures. desigur ca vinovatii principali sunt locuitorii orasului care arunca cu mare nesimtire aceste gunoaie, ci si primaria alba iulia si garda de mediu, care nu fac absolut nimic pt a rezolva situatia, care a mai fost sesizata de nenumarate ori. in loc ca locuitorii orasului sa beneficieze de verdeata si apa curata pt relaxare si pescuit are parte de infectia asta. in fapt, cum s-a facut in atata alte orase din tara, primaria ar trebui sa amenajeze mai multe locuri in acest sens pe malul ampoiului. dar la alba iulia avem doar pavele si defrisari pe mamut

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax