Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA: Poliția Locală din Alba Iulia, selectivă. Ignoră două mașini parcate într-o intersecție

Publicat

YouTube video

Poliția Locală din Alba Iulia amendează selectiv șoferii din Alba Iulia care parchează neregulamentar. Cel puțin aceasta ar fi concluzia care ar rezulta dintr-un material video transmis de un cititor Alba24. În film se pot observa două mașini parcate una în spatele celeilalte, în apropierea unei intersecții. Mai mult, una dintre mașini este chiar pe trecerea de pietoni.

Cu toate acestea, polițiștii locali par a avea treabă cu șoferii de pe strada principală și nu se ating de mașinile parcae în mod evident neregulamentar. ”Poliția locală amendează doar pe cine vrea” ne-a scris cititorul.

De altfel, în ultima vreme, mai mulți locuitori ai orașului au reclamat comportamentul discriminatoriu al polițiștilor locali, ceea ce creează un sentiment de nemulțumire față de activitatea acestei instituții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Jon

    vineri, 09.03.2018 at 22:03

    Gunoaie in uniformă!Milițieni reșapați! Infractori dați afară din Politie și încadrați la apelul bocancilor! Se poarta și vorbesc de parcă e chiar moșia lor de necalificați!

  2. Adrian

    vineri, 09.03.2018 at 22:42

    Geaca gucci mai e de vanzare???

  3. Poolitzer

    sâmbătă, 10.03.2018 at 08:44

    Din filmare reiese faptul că acționau în zona respectivă, poate chiar au amendat sau ridicat acele auto, e o prezentare distorsionată a situației reale, a adevărului. De ce nu ați cerut punctul de vedere a poliției locale pentru a afla adevărul și pentru a informa corect din punct de vedere jurnalistic pe cititorii alba24.ro ??!!? Nu e corect ca oricine trimite un video de 20 secunde să prezinți și să tragi concluzii pripite ! E amatorism jurnalistica limita începerii incompetenței ! Sincer !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax