Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Probleme și disconfort pentru pietoni, în zona spitalului din Alba Iulia, din cauza săpăturilor. Cum se circulă

Publicat

Lucrările de refacere a infrastructurii din Alba Iulia produc din ce în ce mai mult disconfort în rândul cetățenilor. Șoferi și pietoni au probleme zi de zi în ceea ce privește transportul dintr-o parte în alta a orașului.

Dacă șoferii trebuie să stea zeci de minute în trafic pentru un traseu care de cele mai multe ori era foarte scurt, pietonii nu prea mai au pe unde să meargă.

Nici cei care folosesc bicicletele nu scapă de probleme deoarece prin zonele prin care se sapă drumul este impracticabil.

În zona Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, pietonii nu mai au pe unde să meargă și trebuie să folosească zona stradală de lângă bordură pentru a ajunge din fața unității medicale, până în zona semaforului și a giratoriului din fața bulevardului pietonal.


Mărturie stă un video trimis de un cititor pe adresa redacției, în care se poate vedea că zona pentru pietoni fie este spartă, fie este ocupată de paleții cu dale care trebuie montați.

”Cam așa trebuie să circule pietonii în zona spitalului deoarece oamenii din primarie responsabili, nu sunt în stare să găsească soluții. Spre exemplu acei paleți cu dale mutați, marcați cu banda și lasat loc pentru pietoni deoarece mai sunt oameni în varsta, cu handicap sau alte probleme…totuși suntem în zona spitalului…

O mica neatenție și esti lovit de o mașina a carui sofer nu are vina pentru ca tu ca pieton nu ai un refugiu în care să te simți cât de cât în siguranță”, a scris cititorul alba24.ro, în mesajul transmis de acesta pe adresa redacției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Calin

    luni, 03.07.2023 at 10:46

    Azi 03.07.2023 au blocat strada Dr.Aurel Lazar fara sa anunte pe nimeni in prealabil.
    Nu au anuntat pe nimeni doar au inchis strada.
    Persoane dependente de masina pentru au ramas blocate pe strada.
    Raspunsul celor care muncesc a fost „Ce ar insemna sa va anuntam pe toti”. Adica 40 de locuinte.

    Te doare capul ….

  2. jon

    vineri, 14.07.2023 at 11:59

    cel mai tare este ca „spatiul verde”este tuns in continuare !oare cat platese primaria pentru acest „servici”?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax