Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Protest inedit, pe DJ 107, lângă Alba Iulia. Au plantat un pom într-o groapă adâncă din asfalt

YouTube video

Publicat

Protest inedit, lângă Alba Iulia. Doi cetățeni au plantat, recent, un pom într-o groapă adâncă situată pe Drumul Județean 107, ce leagă municipiul reședință de județ de localitatea Teleac. Oamenii au dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la craterul adânc din asfalt, aflat într-o curbă, care poate pune în pericol siguranța circulației rutiere.

„Dacă avem de un an groapa de 25 cm adâncime în curbă, să plantăm și un pom, mai exact un nectarin. Rușinică Consiliului Județean Alba și rușinică firmei care are drumul în întreținere”, a scris unul dintre cetățeni, pe pagina de socializare Facebook.

„Măcar să o umple cu pământ dacă totuși nu pun asfalt. Dacă vine un camion nu ai unde să te ferești, dai direct în ea, mai ales că e în curbă și o vezi în ultima secundă”, ne-a transmis un cititor Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Aaa

    luni, 14.05.2018 at 19:24

    Foarte bine au facut

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax