Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA Scandal pe stradă, la Alba Iulia. Bărbat filmat în timp ce înjura și scuipa trecătorii. Un cetățean a sunat la 112

Publicat

Un bărbat care a scuipat și înjurat persoane pe stradă a fost filmat joi după-amiaza, în zona intersecției dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și strada Vasile Goldiș din municipiul Alba Iulia.

Incidentul a fost surprins de un cititor Alba24, în jurul orei 13:45.

„Sare la persoanele de pe stradă, scuipă și înjură. E a doua victimă.

Am sunat la Poliție, a venit Jandarmeria și nu îi pot face nimic, decât amendă și au plecat”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi cunoscut cu probleme medicale. Acesta ar fi fost în trecut internat într-o unitate medicală de specialitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    joi, 09.03.2023 at 17:31

    Ce ***** de poliţie avem. Păi să dai o amendă, d”aia a fost creată Poliţia ? Faceţi legi trântorilor, care să apere populaţia, nu greve pentru mărirea salariilor.

  2. Emil

    joi, 09.03.2023 at 17:42

    Asa este in Romania. Infractorii pot sa faca ce vor , nebunii circula liberi .
    Oamenii normali nu au drepturi …doar obligatii .

  3. Ovi

    vineri, 10.03.2023 at 07:04

    slaba cultură la Alba..suntem in 2023..omul trebuie dus la spital,acolo este locul lui..in toata lumea,nu se dau amenzi la nebuni..înainte de a da sfaturi mai cititi și voi Codul Civil,reactualizat..toata lumea își dă cu părerea și ultima carte au citit-o acum 30 ani..este valabil și pt.politisti și pentru cetățeni.. nu poti sa te dezvolti fara cultură.. voi stati toata ziua pe telefon și cu fundul in mașină.. mai cititi și voi o carte..in Jud.Alba mai sunt doar 3 librării.. nu se promoveaza cartea,de unde atîtea pretenții..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax