Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA: Sens unic sau circulație în ambele direcţii? Dilemă în intersecție, la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Un cititor Alba24 ne-a semnalat o problemă de reglementare a traficului rutier la intersecția dintre strada București și Andrei Mureșanu din Alba Iulia. Două semne de circulaţie sunt contradictorii pentru şoferi, obligaţi să respecte regulile rutiere.

La intrarea de pe strada București pe strada cu sens unic Andrei Mureșanu, pe un stâlp de beton este amplasat lângă indicatorul „Sens Unic” și semnul „Stop”. Poziționarea acestuia din urmă ridică semne de întrebare șoferilor care trec prin zonă, deoarece circulația în ambele sensuri pe acea porțiune de stradă este interzisă.

„Am făcut această filmare la Alba Iulia. Se observă în video strada Andrei Mureșanu. Ar fi bine dacă s-ar face o schimbare, pentru siguranța șoferilor care circulă pe această stradă”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Cel mai probabil, semnul „Stop” a fost „uitat” de administratorii drumurilor locale, de pe vremea când circulaţia era permisă în ambele sensuri.

Citeşte şi FOTO: Noi SENSURI UNICE la Alba Iulia. Modificări în organizarea circulaţiei rutiere, în centrul vechi al oraşului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. m

    miercuri, 17.10.2018 at 16:14

    Probabil și la intersecția strazilor Andrei Mureșanu cu marasti au uitat sa monteze indicator care să interzică virajul la stânga și din moment ce nu este interzis se poate vira la stânga, deși de pe nici o altă stradă nu se poate circula pe Andrei Mureșanu către strada București!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax