Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Șicane periculoase pe Autostradă între două tiruri, filmate de un bărbat din Alba Iulia, în toiul nopții

Publicat

s

Două tiruri s-au șicanat reciproc pe Autostradă minute bune, blocând traficul pe ambele benzi. Manevrele riscante au fost surprinse de Călin Pădurean, un albaiulian aflat în drum spre aeroportul din Timișoara. Totul s-a petrecut miercuri dimineața, în jurul orei 3,00.

În imagini se poate observa că șoferii celor două  tiruri s-au angajat într-o cursă nebună pentru a se depăși unul pe celălalt. Chiar dacă la început pare o joacă, în realitate era vorba despre o veritabilă înfruntare pe roți.

În final, șoferul autocamionului care se afla pe banda a doua reușește să ia puțin avans și îi taie calea celui de pe banda întâi, forțându-l să intre pe banda de urgență.

Mașinile care circulau în spatele lor au fost nevoite să aștepte minute bune pentru ca înfruntarea să se termine.

”Bună dimineața. Ia uitați cum merg tirurile pe autostradă. Suntem pe autostradă către Timișoara. Ia uite la ei, hai să îi facem vedetă… Stăm de cel puțin 5 minute în spatele lor” a spus Călin Pădurean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax