Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Șoferi indisciplinați, surprinși în trafic în Alba. Au tăiat linia continuă, în zone cu vizibilitate redusă

Publicat

Doi șoferi indisciplinați în trafic au fost surprinși duminică, 18 august, pe drumuri din județul Alba. Aceștia au tăiat linia continuă în curbă sau în vârf de rampă, punând în pericol siguranța circulației.

Primul dintre aceștia a fost surprins duminică dimineața pe drumul național care face legătura cu Munții Apuseni. Într-o curbă, șoferul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Alba, a tăiat linia continuă, deși din sens opus venea un alt autoturism. Șoferul acestuia din urmă a fost nevoit să tragă dreapta de volan, cât mai aproape de acostament, în condițiile în care se apropia de un cap de pod.

Un alt incident a fost surprins spre seară, pe drumul județean DJ 107 între Hăpria și Teleac, în comuna Ciugud. Șoferul unui autoturism marca Fiat, înmatriculat în județul Alba, a trecut peste linia continuă în vârf de rampă, în condițiile în care din față se apropia un alt autoturism.

Incidentele au fost surprinse cu ajutorul camerelor de bord și postate duminică pe grupul Info Trafic jud. Alba de pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate