Connect with us
Publicitate

Uncategorized

VIDEO ȘTIREA TA: Soferiță urmărită în trafic de un motociclist, la Vințu de Jos: mergea pe contrasens, cu telefonul în mână

Publicat

YouTube video

O șoferiță a fost urmărită de un motociclist, miercuri, în localitatea Vințu de Jos. Aceasta a fost filmată în timp ce conducea cu viteză, cu telefonul în mână și fără să poarte centura de siguranță. Motociclistul spune că tânăra a intrat pe contrasens, pe linie continuă și era să îl lovească pe el și pe fratele său, care se afla pe motocicletă.

„Să vă feriți în trafic de această domnișoară inconștientă cu o Skoda Fabia cu numărul AB 69 D** care era să mă omoare pe mine și pe fratele meu. Pentru că venea de pe contrasens pe linie continuă și s-a băgat pe sensul meu de mers.

Bine că am fost cu motocicleta și am putut să ies de pe carosabil în ultima secundă și apoi am urmărit-o și încă mergea pe mijlocul drumului cu telefonul în mână!

O secundă de atenție vă poate salva viața!”, ne-a transmis cititorul Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax