Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: „Șosea în proiect, piscină în curte”. Probleme după lucrări de infrastructură, într-o comună din Alba

Publicat

YouTube video

Mai mulți cetățeni din comuna Lunca Mureșului s-au trezit cu apa de pe stradă în curțile lor, după ploile din ultimele zile. Mai exact, drumul din satul Gura Arieșului a fost înălțat, însă nu au fost făcute şi șanțuri care să preia apa.

„Șosea în proiect, piscină în curte. De o să plouă până dimineață nu mai putem ieși din curte. Ce spuneți domnilor de la primărie? Ce facem? Lăsăm apa să ne între în casă? Luați măsuri, așa ceva este inadmisibil!”, a scris pe rețeaua de socializare Facebook un cetățean din satul Gura Arieșului, comuna Lunca Mureșului.

Potrivit cetățeanului, din cauza faptului că drumul a fost înălțat și nu au fost executate rigole care să preia apa, aceasta ajunge acum în curțile oamenilor.

Problema este că noi nu avem șanțuri în care să meargă apa și ei sau apucat de șosea și au ridicat drumul și apa ne vine înapoi în curte.

(…) Această problemă nu este doar la mine, ci și la vecinii mei care sunt oameni în vârstă. Nu avem ce face, când am întrebat că noi ce facem cu apa în curte, ni s-a răspuns: ridicați-vă curtea și gardul, ceea ce nu mi se pare un răspuns normal”, a mai scris cetățeanul.

Azi mâine e mai înalt drumul decât gardu. Cum să nu stea apa în curte?”, a comentat un alt cetățean.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax