Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA Stradă din Alba Iulia, lăsată de izbeliște cu lunile: cabluri, pământ, pavele aruncate, gropi și mizerie

Publicat

Cabluri uitate la vedere, trotuare distruse, carosabil brăzdat de șanțuri astupate cu pământ, pavele lăsate peste tot și mizerie. 

Așa arată o stradă din Alba Iulia, situată în cartierul Cetate.

Este vorba despre Strada Ștefan cel Mare, foarte circulată mai ales dimineața, în condițiile în care strada descarcă traficul de pe Cloșca spre o grădiniță, spre Școala 7 și spre Liceul Sportiv și intersectează Toporașilor, de asemenea foarte aglomerată la acele ore.

De menționat că strada nu face parte din străzile cuprinse în proiectele de mobilitate, deci nu este afectată de lucrările care au dat orașul peste cap.

Situația este așa din cauză lucrărilor succesive la carosabil și la utilități și a cârpelilor din ultimii doi ani.

Anul trecut, Alba24 a mai scris despre acest lucru aici: FOTO ȘTIREA TA Stradă distrusă, lăsată de izbeliște de două luni în Alba Iulia. ”Trebuie să urcăm cu mașina pe bordură să trecem”

Între timp, nu doar că nu s-a rezolvat nimic, dar strada arată mult mai rău.

Situația arată similar și pe alte străzi din Alba Iulia, care nu sunt prinse în proiectele de mobilitate urbană, dar arată ca și când ar fi.

”Strada Ștefan cel Mare a bătut numărul de intervenții posibile. După ce, în urma cu trei săptămâni s-au făcut reparații de către cei care au lucrat la gaz, a venit rândul celor cu iluminatul.

Trotuarele au rămas desfăcute timp de 9 luni sau mai bine. Acum, de la capăt” a transmis un cititor Alba24.

”Primăria nu reușește să țină în mână problemele acestea. Ei dau vina pe firmele de utilități.

De fapt, administrația trebuie să oblige aceste firme să își facă treaba, să repare strada într-o zi două, așa cum se face și prin alte părți.

Doar la noi în oraș ne obișnuim să nu avem pretenții și suportăm luni întregi o mizerie ca și când ar fi normală” a spus un al cititor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    joi, 26.10.2023 at 18:30

    O fi PLeşa cum o fi, dar trântorii din subordinea lui ce naiba păzesc ? Cred că se păzesc unii pe alţii când stau prin cafenele.

  2. Mark

    joi, 26.10.2023 at 18:39

    It’s disgraceful. There are many places like this in the city. The industrial zone on Str.Craivei was ripped up nearly a year ago and is in even worse shape than this video shows. Entire portions of the street are missing, with deep ruts for the cars to navigate.

  3. Nică

    joi, 26.10.2023 at 20:08

    Stați liniștiți că și la Sebeș,în V.Frumoasei au stat cablurile pe jos vreo 2 luni!

  4. Cornelia

    joi, 26.10.2023 at 22:40

    smart city 🙂
    va mai votam cand zboara porcul!
    sa vina sosaca si simion la putere, de 30 de ani dormiti pe voi, toti astia din partidele care se cred deja cu posmagii in caruta, sa nu fiti asa siguri de voturile noastre, aviz la Roman!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax