Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO ȘTIREA TA: Trei motociclete surprinse la plimbare prin Șanțurile Cetății din Alba Iulia, pe pista de biciclete

Publicat

Trei motociclete înmatricultate în Sibiu au fost surprinse de un cititor alba24.ro, pe pista de biciclete din Șanțurile Cetății Alba Carolina. 

Cititorul se afla în Cetatea Alba Carolina, duminică, 5 martie, în jurul orei 17.30 când a surprins în aproprierea podului de la Poarta a III-a cele trei motociclete.

Motociclete înmatriculate în Sibiu erau conduse chiar pe pista de biciclete, o pistă des utilizată de copii sau de persoane mai în vârstă.

De asemenea, accesul în general pentru autovehicule sau alte mijloace de transport motorizate este interzis pe pista de biciclete din Șanțurile Cetății.

Excepție fac bicicletele, bicicletele tip ”Flinstone” carturile cu pedale, trotinetele electrice sau clasice, sau scuterele electrice care se pot închiria pe perioada sezonului turistic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Jina

    duminică, 05.03.2023 at 20:17

    Niste ciobani

  2. Pamfil

    luni, 06.03.2023 at 10:54

    ce mi-e ciobanii astia cu motor, „Mamicile’ cu carucioare care se uita ca broasca-n teava daca sunt claxonate de biciclisti ori turistii gura casca atrasi cu totii ca de miere de pista aia de biciclete. Oricum marcajele nu mai sunt vizibile demult, si si cu marcaje tot nu e clara destinatia acelei „fasii” pietruite.
    La pista de biciclete de pe mamut e la fel… pana la Panoramic e folosita ca sens de urcare. Nu odata am fost claxonat de specimene cu rablele lor sa le fac loc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax