Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Un BMW implicat într-o tamponare, în Aiud, a ajuns pe trotuar. Explicațiile polițiștilor din Alba despre accident

Publicat

Un videoclip în care apare o mașină ce a fost implicată într-un accident rutier pe o stradă din Aiud, circulă pe internet, sâmbătă, 14 octombrie. 

Polițiștii din Alba nu au comunicat nici o informație despre accident din propria inițiativă. După ce au fost solicitate informații de către reporterii alba24.ro, aceștia au făcut câteva precizări. 

Mai exact, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Andreea Alexe, a precizat pentru alba24.ro că singurele informații pe care le deține sunt acelea că ar fi fost vorba despre o tamponare între două autoturisme petrecută în nopatea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.00.

De asemenea acesta a mai spus că ”agenții de poliție din Aiud, colegii săi știu cine este șoferul implicat în tamponare, dar că potrivit procedurii acesta are 24 de ore să se prezinte la secția de poliție pentru a reclama tamponarea”.

@conteleclaudiu Accident în Aiud#viral #fypシ #foryou #fyp #accident #car #videoviral #cars ♬ sunet original – conte


Mai exact polițiștii deși știu cine a fost implicat îl așteaptă pe șofer să se prezinte la secție.

În imaginile surprinse de un utilizator de Tik-Tok apare un autoturism marca BMW, care a fost implicat într-un accident rutier pe o stradă din apropierea poștei din Aiud.

Din câte se pare în urma unei tamponări mașina a ieșit de pe carosabil, a rupt un copac și a ajuns pe trotuar.

Imaginile au fost postate pe contul de TikTok și preluate pe grupul principal de Facebook din Aiud, unde intenauții se întreabă ce s-a întâmplat, în lipsa unor informații din partea IPJ Alba.

sursă video: TikTok, conteleclaudiu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax