Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO ȘTIREA TA: Un nou incident cauzat de lucrările de mobilitate din Alba Iulia. Autoturism căzut într-un șanț

Publicat

Un nou incident s-a produs la Alba Iulia, din cauza lucrărilor la proiectele de mobilitate urbană din oraș, destul de slab semnalizate. 

O mașină a ajuns în șanț duminică spre luni noaptea, a transmis un cititor Alba24.

Incidentul s-a produs pe Bulevardul Republicii, pe porțiunea dintre Dedeman și Bazinul Olimpic.

Din imagini se observă că autoturismul marca Audi a intrat în șanț și s-a oprit într-un morman de pietre.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. cici1800

    luni, 07.08.2023 at 11:39

    cine nu casca ochii casca punga

  2. vasi

    luni, 07.08.2023 at 15:30

    nesemnalizat, auzi acolo dar ce dracu cauta pe tronsonul respectiv daca nu era dat in circulatie , el era smecher dar si prost in aceasi masura.Lasa ca plateste tata reparatia

  3. Cristi

    marți, 08.08.2023 at 14:18

    Daca avea 50 km /ora precis nu intra asa adanc in pietrisul ala. Dar a crezut ca poate sa scurteze drumul daca are Audi care nu vedi.Intr-adevar trebuiau semnalizate luminos lucrarile cum sant si pe autostrazi sau prin orasele din occident,dar ei nu au personal darmite sa aiba cele necesare pentru semnalizare.Probabil au crezut ca daca este iluminat public de la primarie ,nu este necesar sa fie semnalizata lucrarea.Sant multe locuri unde chiar nu ști daca poti vira sau nu poti vira pe o strada,ca ramai suspendat.Politia se autosesizeaza doar daca au chef, dupa urechea lor muzicala si stau la pândă, in loc sa traga la raspundere firmele respective.M-as bucura sa cada cu masina vreunul din politie sau vreo sotie de militian ca atunci poate se autosesizeaza.Sa nu uitam ca in curand va aparea ceața de nu vezi la un metru in față. Dar credeti ca intereseaza pe cineva din Primarie? Este vreun PIEDONE IN PRIMARIA ALBA IULIA CARE SA MEARGA IN CONTROL NOAPTEA PRIN ORAS SI SA SCOATA LA TREABA PE CEI CARE NU O FAC CUM TREBUIE? Vorba lui Mircea Badea -Traim in ROMÂNIA si…….

  4. Adrian

    miercuri, 09.08.2023 at 00:46

    facem abstracție că șoferii din orașul nostru sunt considerați printre cei mai slabi din tara,as continua sa trag un mare semnal de alarmă asupra semnalizări tuturor lucrărilor în oraș în mod special.in caz că nu se știe semnele rutiere cu benzile pe diagonala se ocolesc pe partea unde este unghiul ascuțit.atentie la aceste semne deoarece în tot orașul am văzut un semn bine pus două te baga in groapa.legislatia rutiera te obliga sa respecți indicatoarele rutiere nu sa reacționezi după cum crezi că e mai bine.Firmele care fac lucrările atenție la indicatoarele rutiere deoarece nu am văzut nici o lucrare în oraș să nu fie puse indicatoarele greșit…..se poate lăsa cu procese în instanță și e păcat să se piardă banii….nu mai puneți pe ,,Dorel,, să pună indicatoarele rutiere în zona lucrărilor!!!

  5. Cristi

    miercuri, 09.08.2023 at 08:46

    ADRIAN,stai jos nota 4. o fi puse corect acum pe timp de zi ,dar cand vine ceata, noaptea cum le vezi ca nu poti circula cu 5 km la ora ,doar ca firmele nu investesc in semnalizare luminoasa corespunzatoare.
    Cand te bagi la o asemenea lucrare trebuie sa si investesti.Probabil ca esti vreun sef la una dintre firmele respective,sau nu ai iesit prin Europa sa vezi cum sant semnalizate corect lucrarile, ca altfel nu ai sustine ca sant semnalizate corect.

  6. Cristi

    miercuri, 09.08.2023 at 09:33

    Adrian,scuze am citit comentariul la repezeala, ai punctat bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax