Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Trafic de coșmar în Alba Iulia. Nou șantier deschis pe B-dul Republicii, în zona Dedeman. Cum a fost organizată circulația

Publicat

Un nou șantier a apărut în Alba Iulia, în cadrul amplului proiect de mobilitate urbană. 

Este vorba despre un șantier apărut într-o altă zonă aglomerată din oraș din punct de vedere al traficului, în proximitate magazinului Dedeman.

Mai exact utilajele au început să lucreze între două giratorii din zonă: giratoriul de lângă magazin și giratoriul de pe Emil Racoviță.


Odată cu începerea lucrărilor de reamenajare a carosabilului circulația în zonă a fost restrânsă pe o singură bandă de mers.

Momentan utilajele au început să frezeze asfaltul pe sensul de mers Ampoi 3- magazinul Dedeman.

Noul șantier deschis contribuie la traficul de coșmar care se înregistrează în Alba Iulia, de la demararea lucrărilor. În cele mai importante zone din oraș, în centru, în zona Alba Mall, în zona CFR, la ieșirea înspre Partoș, și mai nou în zona magazinului Dedeman sunt șantiere deschise.

Localnicii au ajuns să stea minute bune în trafic, mai ales la orele de vârf.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. n

    marți, 04.04.2023 at 18:47

    In sfarsit ati reusit sa scrieti un articol pe aceasta tema!
    Daca veti publica comentariul… Primaria nu raspunde la sesizari pe tema acestor lucrari. De vineri ora 16 pana luni ora 8 NU se lucreaza. Se incepe peste tot si nu se termina nicaieri.
    Cat mai dureaza nesimtirea responsabililor din primarie vizavi de acest proiect?

  2. Eu

    marți, 04.04.2023 at 20:01

    nu sunt impotriva modernizarii,dar trebuie un „pic de cap”trebuia terminate lucrarile din Centru ,apoi te apuci in Ampoi ,si dupa in Cetate sa ai alternative la trafic ,o se se blocheze tot orasul

  3. sys

    miercuri, 05.04.2023 at 07:09

    Obisnuitiva cu circulatia cu o banda pe sens, atat pentru autoturisme, cat si pentru marfa…asa se va circula in tot orasul dupa ce va fi gata implementarea planului de „imobilitate urbana”…distanta dintre centru si cetate se va parcurge in circa 1-2 ore…fara sensuri giratorii si cu cozi de masini din semafor in semafor.

  4. MIHAI

    sâmbătă, 08.04.2023 at 21:17

    Din nou…conducerea primariei isi arata „priceperea”…insa din pacate tot pe spatele nostru al cetatenilor.
    Actualul edil a venit pe un val mare de sperante..desi poate nu merita….insa a primit credit…Ce a facut ….nimic. A promis ordine in Primarie….nimic…acum …au dat orasul peste cap…azi maine se face anul si in Partos…nu au terminat…asa ca ….rabdare…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax