Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA: Un preot a intrat cu mașina până la scările Catedralei Încoronării din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Ca o oaie rătăcită de GPS, un preot a intrat cu mașina sa, cu numere de București, în curtea Arhiepiscopiei, până la scările din fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia. După ce a dat un ocol larg al zidurilor instituției religioase, a găsit și intrarea din față și nu s-a oprit decât acolo unde mașina nu-i mai permitea să înainteze. La scări. Așa că a dat cu smerenie înapoi, a întors cu supușenie și dus a fost, prin omătul alb. A fost surprins însă de ochiul atent al unui cititor Alba24, care s-a decis să arunce primul piatra, în loc să întoarcă și celălalt obraz. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 26.02.2018 at 16:04

    Pai ce, la tine in ograda nu te plimbi cu masina pe unde vrei ? Logic. Dar mai logic e cand vine vorba de un popa. Si nu oricare.

  2. Andreea

    marți, 27.02.2018 at 20:30

    Eu sunt curioasă de ce a fost clipul video editat… Ceva nu dădea bine pentru știrea aceasta tendentioasă. Nu-i așa domnilor jurnaliști?!
    Poate că respectivul preot a lăsat ceva la Catedrală, ceva ce nu putea fi dus cu spinarea. Eu vreau să văd TOATĂ înregistrarea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax