Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA Un tânăr a ”pescuit” un pește exotic din bazinul situat în șanțurile Cetății Alba Iulia: ”Mânce-l tata!”

Publicat

Un tânăr a scos un pește koi, din bazinul situat în șanțurile Cetății Alba Carolina, și timp de câteva zeci de secunde l-a ținut scos din apă, pentru a-l admira – cel puțin asta se poate observa într-un video postat pe un cont de Tik-T0k, în cursul zilei de vineri, 6 mai. 

Video-ul a fost semnalat de mai mulți cititori alba24.ro, care s-au arătat indignați de gestul tânărului. Momentan nu se știe cu exactitate când a fost filmat momentul.

În video se poate observa cum tânărul scoate peștele dintr-o parte a bazinului și începe să meargă cu el în brațe. ”Ui ce fain îi”, ”vai ce fain îi” se miră tânărul cu peștele în brațe.

Mai mult de atât, îi spune celui care filmează să îi facă o poză cu peștele în mână. Până la finalul filmării tânărul nu a bagat peștele înapoi în apă.

Peștii exotici de acest fel sunt foarte scumpi și pot ajunge la 150-200 de euro bucata.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dumitru Lucia Elena

    sâmbătă, 07.05.2022 at 08:55

    Ui ce prost ești!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax