Connect with us
Publicitate

STIREA TA

VIDEO Știrea ta: Vacile și caii directorului adjunct al DSV Alba distrug recoltele și parcurile din comuna Ciugud

Publicat

YouTube video

O problemă mai veche pentru localnicii din comuna Ciugud este din nou sesizată de către cetățeni. Aceștia se plâng, din nou, de faptul că vacile directorului adjunct la DSVSA Alba pasc în parcul din centrul comunei și provoacă stricăciuni. 

„În ultimii ani, locuitorii din Ciugud au ajuns să nu mai aibă liniște din cauza unei turme de vaci şi a câtorva cai care le distrug culturile, atât de pe terenurile agricole, cât și din grădinile aflate lângă case. Mai nou respectivele vaci au ajuns să pască în parcul din centrul comunei Ciugud, unde au provocat stricăciuni, fiind nevoie de intervenția celor de la primărie pentru a le scoate din zonă.

Vacile şi caii aparţin lui Bîcu Severus Mircea despre care ştim că este director adjunct la DSVSA Alba și ar trebui să fie cel care ar trebui să respecte lege în acest domeniu, însă… Cireașa de pe tort este că vacile nu sunt crotaliate, dar acest lucru nu îl împiedică pe domnul Bîcu Mircea Severus să le păşuneze aici şi să îşi bată joc de munca administrației locale și a oamenilor din Ciugud. Proprietarul a fost înștiințat despre pagube, de către administrația locală și proprietarii de terenuri din zonă, însă se pare că acest lucru nu îl deranjează deloc”, a transmis un cititor Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax