Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Violență în trafic la Alba Iulia. Un pieton care traversa strada printr-un loc nepermis a lovit cu pumul o mașină

Publicat

Un moment de violență în trafic a fost surprins de un cititor alba24.ro, sâmbătă, 12 octombrie, în Alba Iulia. Deși de cele mai multe ori șoferii se manifestă violent în trafic, de această dată un pieton a avut un comportament neadecvat. 

Din câte se pare acesta trecea strada printr-un loc neperimis și deși o mașină a oprit pentru a-l lăsa să treacă, bărbatul a avut un comportament violent. 

S-a întâmplat pe Bulevardul Revoluției la câțiva metri distanță de o trecere de pietoni. Bărbatul trecea strada prin-un loc neperimis.


Situația a fost descrisă de șoferul care a suprins cu camera de bord momentul. Acesta a detaliat pentru alba24.ro ce s-a întâmplat.

Ce s-a întâmplat

”Mașina din video intră în sensul giratoriul, apoi la ieșire se vede cum în fata la 50 de metri un pieton dorește să traverseze printr-o zona fără trecere de pietoni marcat. Acest pieton se opreste, ridica mânile în fața mașinii ca și cum ar fi condamnat.

VEZI ȘI: VIDEO ȘTIREA TA: Accident rutier la Alba Iulia. Trei autoturisme implicate într-o tamponare

Mașina oprește având o viteză de pînă în 30 de kilometri la oră ( se poate remarca viteza pe înregistrarea mea), apoi pietonul devine agresiv. Deși este clar ca intenționat a provocat acest scandal.

Lovește masina cu pumnul și înjură șoferul, care coboară din mașina și reacționeză cât se poate de normal în situația data. Apoi pietonul se retrage cu vorbe foarte urâte. Este incredibil. Puteam fi eu cel agresat dacă mașina din fața mea nu venea din sensul giratoriul.”, a declarat pentru alba24.ro șoferul care a surprins momentul în trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate