Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Voievod de București. Un turist a urcat triumfal cu mașina pe dealul Cetății Alba Carolina

Publicat

YouTube video

Inspirat de filmele cu Mihai Viteazul, un „turist” pare că a vrut să recreeze intrarea triumfală a voievodului în Cetate, dar nu pe un cal, ci pe mai mulţi, aflați sub capota unui autoturism Skoda. Scena a fost surprinsă în imagini, miercuri, în jurul amiezii.

Nu mai este nicio surpriză pentru albaiulieni când câte un turist încearcă să intre cu mașina pe podul de la Poarta a III-a sau când vreun muncitor grăbit se scufundă cu motostivuitorul în puntea podului de la Poarta a IV-a.

Dar se pare că turiștii nu continuă să surprindă. Miercuri, în jurul orei 12.40, la volanul unui autoturism Skoda alb, un bucureștean inspirat probabil de filmele cu Mihai Viteazul a pus în scenă intrarea triumfală a voievodului în Cetate.

Din ce se pare, bărbatul a coborât prima dată panta, după ce a intrat cu mașina în Cetate, a trecut de poarta a II-a și s-a trezit blocat de pilonii ce interzic trecerea în fața primei porți.

Fără nici o grijă și după câteva manevre, și-a întors mașina și a urcat triumfal pe panta dintre prima și a doua poartă a Cetății.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. m

    miercuri, 22.08.2018 at 16:17

    Atâta timp cât comunitarii sunt la vânătoare de mașini parcate neregulamentar în orașul fără parcări e normal că orice neica-nimeni, mitic tupeist, face ce vrea mușchiul skodei lui.

  2. dan

    joi, 23.08.2018 at 09:25

    nesimtiti ca intotdeauna, astora nu le proceseaza creierul decat daca vede stalpi sau bariere.stati mai bine dracului la voi in comuna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax