Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Stradă din Alba Iulia, lăsată de izbeliște după o lucrare a companiei APA CTTA. ”Stăm în noroi de o lună”

Publicat

O lucrare făcută de APA CTTA Alba Iulia le-a adus un mare disconfort cetățenilor de pe o stradă din oraș. Mai exact, strada a fost lasată într-o stare deplorabilă, după ce a fost executată o lucrare. 

În linii mari este vorba despre introducerea unei canalizări, până la o casă de pe strada Anina, din cartierul Micești. Deși strada era una de pământ, dar acoperită cu pietriș, locuitorii nu aveau mari probleme. 

Însă după ce strada a fost săpată pentru a fi introdusă canalizarea, nimeni nu a mai pus pietriș, iar acum oamenii sunt nevoiți să meargă prin noroaie.

Lucrarea a început la sfârșitul lunii septembrie și ar fi fost terminată în urmă cu o lună. De atunci cei de pe stradă stau în noroi.

Mai mult de atât, și strada Pădurii a fost afectată, unde au fost scoase dalele și nu au mai fost puse la loc. De asemenea și o rigolă a fost ruptă în timpul lucrărilor iar apa nu mai curge în scurgeri.

Unul dintre localnici, Bandi Szilard, încearcă de mai bine de zece zile să găsească o rezolvare, dar acesta susține că nimeni nu îl bagă în seamă.

A rupt rigola, apa nu mai curge, vin ploile, este noroi de o lună, s-au apucat de lucrare în august septembrie, dar a trecut. Lucrarea pare să fie gata dar este un noroi de nedescris.

”Eu am încercat prin toate căile să sun la primărie, la poliție, la dispecerat la CTTA Alba Iulia, să se rezolve măcar balast să nu stăm în mocirlă, dar nimeni nu face nimic. Am chemat presa să facem cunoscută treaba, poate așa se rezolvă problema”, a declarat localnicul pentru alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Popa marcel

    joi, 07.12.2023 at 15:13

    Este ceva normal.Asa lucrează ei .

  2. pilu

    joi, 07.12.2023 at 16:12

    Oamenii lui Pleşa care trebuie să vadă de această lucrare ce fac, stau şi beau vin fiert în cort la căldurică ? Ce de trântori are Primăria asta !

  3. vaile

    joi, 07.12.2023 at 20:04

    ok interviul dar putin respect fata de telespectatori, nu se mesteca guma in timp ce vorbesti, atitudine de mahala de smecheras ,logic ca nu te baga nimeni in seama cu asemenea atitudine, nici nu vreau sa ma gindesc ce atitudine ai avut cu cei de la primarie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax