Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Strângere de semnături pentru eliminarea măștilor din școli, la Alba Iulia. Câteva persoane, adunate în fața Prefecturii

Publicat

Mai multe persoane s-au adunat sâmbătă în fața Instituției Prefectului Alba, pentru a strânge semnături împotriva utilizării măștilor în unitățile de învățământ. Evenimentul ”Părinți împotriva Școlilor de Corecție” a fost anunțat pe Facebook. 

Primii participanți la acțiune au fost întâmpinați de jandarmi, care le-au explicat regulile unei asemenea întâlniri.

Acțiunea a început conform anunțului de pe Facebook, în jurul orei 16.00, însă participarea a fost foarte restrânsă. Doar câteva persoane, printre care și doi copii, au răspuns apelului.

”Copiii nu fac boala, nu s-a dovedit faptul că cei asimptomatici transmit 100% virusul, deci este discutabil. Din Uniunea Europeană, doar 5 țări au impus obligativitatea purtării măștii de către copii și în România, vârsta de la care este obligatorie purtarea măștii este cea mai mică, 6 ani. Mi se pare că suntem mai exigenți decât restul Europei… din punct de vedere al sistemului medical, suntem codașii Europei. De ce suntem atât de draconici cu copiii, având în vedere că noi ca adulți  nu respectăm regula purtării măștii este un semn mare de întrebare și cred că ar trebui protestat, măcar să fim auziți că ni se pare aberantă această măsură” a spus una dintre participantele la acțiune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. DKR

    sâmbătă, 19.09.2020 at 19:54

    Câtă inconștientă! Eu zic ca daca tot semnati pentru fara măști, sa semnati că renunțați și la tratament pentru Covid când va infectati! Daca cadeți pericolul acestei boli, nu are nici un sens să plătească restul cetățenilor pentru cheltuielile voastre de sănătate! Nu vrei să respecți regulile, nu au parte de beneficii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax