Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Studenți de la mai multe ligi studențești din țară, prezenți la Alba Iulia. Întâlnire ANOSR în proiectul ”We are Next!”

Publicat

ANOSR la Alba Iulia: Peste 150 de studenți din toate ligile studențești din țară se află în aceste zile la Alba Iulia. Mai exact, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Este vorba despre o întâlnire ANOSR în cadrul unui proiect de tradiție al alianței studenților la nivel național, proiect numit ”We are Next!”.

Important este notat este faptul că liga studenților din Alba Iulia, LSUA găzduiește în acest an un proiect al ANOSR, asta după ce în ultimii ani liga intrase într-un ”con de umbră”.

În ultlima perioadă liga studenților din Alba Iulia, LSUA a reînceput să fie vizibilă, atât în social media, dar mai ales în cadrul universității.

”We are Next” este un program derluat anual de ANOSR, în cadrul căruia studenții fac workshop-uri și seminarii, dar pe diferite domenii de activitate.

La Alba Iulia, în acest weekend tematica este dedicată celor ce vor să învețe cum să devină project manageri, în cadrul ligilor studențești. De asemenea, un mare plus în au studenții care au făcut parte din asociații în timpul facultății. Aceștia au deja un CV cu diferite activități și o bază de informații, informații care pot fi folositoare la un loc de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate