Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șureanu, locul în care primăvara nu a venit. Zăpadă excelentă pentru schi și peisaje care îți taie răsuflarea

Publicat

YouTube video

Cine se gândea că iarna este demult plecată, nu a ajuns în ultima perioadă în Munții Șureanu. Aici, deși este mijlocul lunii martie, zăpada continuă să fie prezentă în cantități suficiente atât pentru schi, cât și pentru a construi un om de zăpadă, în cazul în care nu ați apucat anul acesta.

Pârtiile de la Domeniul Schiabil Șureanu sunt într-o stare perfectă, iar stratul mare de zăpadă nu lasă încă ghioceii să iasă la suprafață și să vestească sosirea primăverii.

sureanu

La cum se arată vremea și, după spusele celor din zonă, cel mai probabil aici se va schia chiar și la începutul lunii aprilie. 

Drumul continuă să fie plin de gropi în porțiunile în care soarele a topit zăpada și cu ogașe destul de adânci, în locurile cu umbră. În general, în această perioadă accesul este destul de dificil pentru mașinile joase, însă atmosfera, aerul curat de munte şi peisajul spectaculor merită cele două ore jumătate pe care le faci de la Alba Iulia.

domeniul schiabil sureanu

Și dacă vreți cu adevărat să vă mai bucurați de câteva zile de iarnă autentică, să fiți aproape de pârtii, de centrele de închiriere, o recomandare de cazare ar fi Pensiunea Poarta Raiului, situată în stațiunea cu același nume, chiar poalele Sfântului Petru.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax