Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Surpriza făcută de elevii unei clase a Colegiului HCC Alba Iulia pentru diriginta lor. „M-ați făcut să plâng de fericire”

Publicat

YouTube video

Elevii clasei 12 G de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia i-au pregătit o surpriză dirigintei lor, prof. de istorie Daniela Cetean, în timpul orei desfășurată pe platforma online Google Meet. Aceștia au amânat pornirea camerelor web, timp în care au scris mesaje de apreciere și recunoștință pentru dascălul lor. UPDATE: Din păcate, video a fost restricționat după circa 2 ore de la publicare, chiar de cel care l-a postat, dar vă prezentăm mai jos o scurtă descriere a emoționantei surprize pe care elevii clasei XII G i-au făcut-o dirigintei lor.

„Iar fac ore cu <bule>? Nu e 1 aprilie, să știți. Nu facem oră? Să vă aștept să intrați? Nu zice nimeni nimic?” se întreabă prof. Daniela Cetean, la începutul orei, în timp ce elevii aveau camerele web oprite.

După puțin timp însă elevii își pornesc camerele toți în același timp și țin în fața acestora mesaje scrise pe coli de hârtie, mesaje de apreciere, recunoștință și respect față de diriginta lor. „Vă mulțumim pentru tot doamna dirigintă”, i-a transmis unul dintre elevi.

„Vă mulțumesc că m-ați făcut dirigintă și a doua mamă. M-ați făcut să plâng de fericire. Vă mulțumesc din tot sufletul. Mi-ați făcut o bucurie extraordinară”, a spus prof. Daniela Cetean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax