Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Suspecții de omor și viol din Zlatna au fost arestați preventiv: Au ucis o bătrână de 80 de ani

Publicat

YouTube video

Poliţia Orașului Zlatna a fost sesizată, duminică, de către un bărbat din oraş, cu privire la faptul că a găsit-o pe mătuşa sa decedată, în patul din locuinţa personală. Poliţiştii au stabilit că moartea acesteia a fost violentă, fiind victima unor agresiuni sexuale şi prezentând traumatism toracic şi fracturi costale. În acest caz au fost reţinuţi doi tineri din Zlatna, cunoscuţi cu antecedente penale. În cursul zilei de luni, aceștia au fost arestați preventiv.

UPDATE: Inculpaţii Sorin Ioan Stoica şi Raul Grigore Mierea au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, după ce Tribunalul Alba a admis propunerea procurorilor în acest sens, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, viol şi omor calificat.

Din primele cercetări desfăşurate de poliţişti s-a constatat pe cadavru urme de violenţă, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din ofițeri specialişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba (Serviciile de Investigații Criminale şi Criminalistic) şi ai Poliţiei oraşului Zlatna împreună cu medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Cu ocazia efectuării necropsiei cadavrului s-a stabilit faptul că moartea victimei, S.F. (80 de ani), din Zlatna, a fost violentă şi a fost cauzată de hemoragie internă, consecinţa unui traumatism toracic cu multiple fracturi costale şi leziuni în zona vulvo-rectală produse în urma unor raporturi sexuale vaginale şi anale.

În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare s-a reușit identificarea şi reţinerea principalilor suspecţi de comiterea faptei, Sorin Ioan S. (33 de ani) şi Raul Grigore M. (28 de ani), ambii din Zlatna, cunoscuţi cu antecedente penale.

În cursul cercetărilor s-a stabilit faptul că în noaptea de 1-2 iunie, după ce au consumat băuturi alcoolice la un local public din Zlatna, cei doi suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei şi, profitând de faptul că aceasta locuia singură, prin violenţă, au întreţinut raporturi sexuale normale şi anale cu ea, aplicându-i totodată mai multe lovituri care i-au produs leziuni grave care au condus la deces.

Cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba în vederea cercetării învinuiţilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, viol şi violare de domiciliu, faţă de aceştia fiind luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Cei doi au fost prezentaţi de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, instanţei de judecată, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax