Connect with us
Publicitate

Uncategorized

VIDEO: Susținătorii spun lucruri trăsnite. Apa electorală a apărut pe piața din Aiud. „Luați și beți fără regrete, (…) vă ține de sete”

Publicat

13256396_516660858536978_8868744731623093145_n Dacă în această campaniei electorală politicienii au fost lipsiți de imaginație, se pare că susținătorii lor au avut câteva idei ceva mai inedite. Un astfel de exemplu vine de la Aiud, unde un cetățean se gândește să promoveze imaginea candidatei la primărie, Oana Badea, cu un lucru vital omenirii, apa. Acesta s-a filmat în timp ce bea dintr-o sticlă de apă pe care a lipit un afliș al Oanei. Și la așa o imagine nu putea lipsi un slogan pe măsură „Luați și beți fără regrete, Badea vă ține de sete” le transmite acesta celor care urmează să se prezinte la vot.

Mesajul tânărului a fost preluat de Oana Badea care spune pe pagina ei de facebook că: „Un tânăr aiudean și-a etichetat sticla de apă cu imaginea mea însoțită de câteva versuri scrise chiar de el și mi-a trimis imagini. Îți mulțumim Levi Polgar pentru ca ai susținut și ai pus în practică această idee și îi mulțumim celui care ne-a transmis-o pentru încredere și pentru mesajul pozitiv pe care-l transmite” scrie Oana Badea.
Evident că la asemenea postare nu au întârziat să apară și comentariile. „Pe bune? Ce-i asta?”, „Serios? Și de sete ține? Păcat că nu și de foame , așa era pachetul complet. Vai” sunt doar câteva din reacțiile celor care au văzut postarea.

Videoclipul a adunat deja peste 2.000 de vizualizări și este cu siguranță cea mai îndrăzneață ideea din această campanie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax