Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Sute de pachete cu alimente și băuturi primite de acasă de români, distruse de Poliție în Franța

Publicat

Peste o tonă de mâncare, băutură și țigări, pachete trimise de acasă, românilor și moldovenilor din Franța, au fost distruse de polițiștii, vameșii și angajații Direcției Regionale de Mediu din Nisa.

Vineri au fost interceptate trei camioane venite din România și Moldova, încărcate cu sute de pachete cu alimente, țigări de contrabandă și alcool, în total peste 1,2 tone.

Poliția din Nisa a observat de câteva luni au reapărut vânzători stradali în apropierea bisericii rusești, un soi de piață ilegală care fusese desființată anterior. „Când am preluat funcția în 2017, am luat măsuri pentru a lupta împotriva acestor vânzări stradale, care tulbură ordinea publică, pentru că se fac în mijlocul străzii. Camioanele din țările estice s-au oprit o perioadă, dar de câteva luni au revenit. Prin urmare, am decis să acționăm”, a declarat Richard Gianotti, șeful poliției municipale din Nisa, potrivit digi24.ro.


Țigările și alcoolul au fost confiscate, iar alimentele, în general carne, pește, brânză și chiar mâncare gătită, au fost distruse pentru că au fost transportate fără respectarea normelor sanitare.

În camioane au fost găsite și câteva elemente de mobilier și aparatele de uz casnic care, însă, au fost înapoiate. Mașinile au fost reținute de autorități până când proprietarii vor plăti amenzile.

sursă: digi24.ro, sursă imagini Facebook (Titi Zemba)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax