Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Tânăr aflat pe bancheta din spate a unei mașini, împuşcat mortal de poliţişti, în timpul unei urmăriri, la Constanța

Publicat

YouTube video

Caz şocant în Constanţa, unde un tânăr de 32 de ani, pasager pe bancheta din spate al unei maşini, a murit, în noaptea de miercuri spre joi, la spital, după ce oamenii legii l-au împuşcat în cap. Șoferul mașinii a fugit, după o urmărire ca în filme, în care au fost trase mai multe focuri de armă. Un glonţ l-a nimerit pe tânărul de 32 de ani în cap, iar victima a decedat câteva ore mai târziu la spital.

Potrivit Romania24.ro, urmărirea a avut loc miercuri dimineaţă, în zona localităţii Corbu, când după împuşcături, şoferul şi un pasager din maşină au abandonat autovehiculul şi au fugit, poliţiştii găsind pe bancheta din spate a autoturismului bărbatul împuşcat, aflat în stare critică.

Citește și: Caz șocant în Constanța. Bărbat în comă, după ce a fost împuşcat în cap de polițiști

Victima a fost transportată în stare gravă la spital, decedând în jurul orei 4.

„Conducătorul auto a fost identificat ca fiind proprietarul vehiculului, în vârstă de 32 de ani, din comuna Săcele. De asemenea, pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Nu în ultimul rând, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 32 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Din nefericire, în jurul orei 04.00, acesta a decedat”, arată IPJ Constanţa.

În cauză, se efectuează în continuare cercetări de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor.

Şoferul maşinii s-a ales şi el cu dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit anchetatorilor, maşina urmărită de poliţişti avea parbrizul spart ca urmare a unui scandal, petrecut în urmă cu câteva zile, în care concubina proprietarului autovehiculului a lovit parbrizul cu o lopată.

video: Ziua de Constanța

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax