Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Tânăr din Alba Iulia, ucis în Marea Britanie, într-un incendiu provocat intenționat. Poliția a arestat un suspect

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a fost ucis în orașul Dewsbury din Marea Britanie, într-un incendiu devastator, provocat deliberat, din câte se pare, de cetățeni pakistanezi, susține fratele victimei. 

Este vorba despre Alin Nicolae Gavrilă, un tânăr de 35 de ani din Alba Iulia, care se afla de 4 ani în Marea Britanie, la lucru.

Citește și Familia tânărului din Alba Iulia, ucis în Anglia, are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului. Răspunsul sec al Consulatului

Fratele tânărului a precizat pentru reporterii Alba24.ro că incendiul a fost provocat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un dosar penal pentru crimă a fost deschis, iar polițiștii au reținut un prim suspect. 

Din primele informații, în casa respectivă, o casă cu parter și etaj, unde locuiau mai mulți cetățeni români, a fost o petrecere, la care au participat mai multe persoane printre care și cetățeni pakistanezi, susține fratele victimei pentru Alba24.ro.

La un moment dat ar fi izbucnit un scandal, iar confictul a dus la incendierea casei de către cetățenii pakistanezi, a precizat fratele victimei.

Tânărul din Alba Iulia nu a avut nici o șansă să se salveze, precizează poliția din West Yorkshire.

CITEȘTE ȘI: Familia tânărului din Alba ucis într-un incendiu în Marea Britanie nu poate afla nimic despre caz. La Ambasadă NU RĂSPUNDE nimeni

„Ofițerii au fost anunțați la ora 00.04 duminică, 10 aprilie, cu privire la un incendiu izbucnit într-o casă aflată pe strada Queen, zona Ravensthorpe, aflată la periferia vestică a orașului Dewsbury. O serie de alte proprietăți au fost, de asemenea, evacuate, incendiul extinzându-se la proprietățile învecinate. Cinci persoane au ieșit din proprietatea afectată, un bărbat suferind răni grave, care au necesitat îngrijiri la spital”, au spus polițiștii.

Pe lângă tânărul din Alba Iulia alte cinci persoane au fost surprinse în incendiul devastator. Fratele victimei a mai precizat că încă un român a fost grav rănit, care ar fi sărit pe geam.

Cei care s-au salvat au primit îngirjiri medicale, la spital. Însă trupul neînsuflețit al tânărului din Alba Iulia a fost descoperit de polițiști abia luni, 11 aprilie, după ce în casa devastată de incendiu au fost efectuate cercetări.

 

Român mort într-un incendiu în UK: Poliția a deschis o anchetă

Poliția din West Yorkshire a transmis un comunicat de presă, marți, 12 aprilie, în care au precizat că a fost deschis un dosar penal pentru incendiere și mai mult de atât, un prim suspect a fost reținut în cazul atacului.

„Acest eveniment a avut în mod clar consecințe devastatoare și a dus la moartea unui bărbat care a suferit răni tragice în urma incendiului și prăbușirea clădirii, din care nu exista nicio șansă de supraviețuire. Continuăm să facem apel la oricine are informații în comunitate să vină să ne ajute. Acest incendiu ar fi putut duce la decese multiple și este vital să-i reținem pe cei responsabili cât mai repede posibil”, a spus detectivul Sharron Kaye.


În jur de 80 de pompieri au intervenit sâmbătă noaptea pentru a stinge incendiul care amenința și alte case din jur.

Victimele care s-au salvat au fost transportate la spitalele din Leeds și Wakefield, potrivit bbc.com.

Poliția din West Yorkshire derulează o anchetă pentru a elucida cum s-au petrecut faptele.

Fratele victimei a mai precizat pentru Alba24.ro că momentan informațiile din partea autorităților sunt foarte puține și că încearcă să contacteze ambasada României în Marea Britanie pentru a afla mai multe despre ce s-a întâmplat.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

sursă info/video: bbc.com, examinerlive.co.uk,Yorkshire Live, YappApp, westyorkshire.police.uk

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax