Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Tânăr prins pe stradă după ora 22.00, BĂTUT de polițiștii Secției 9 din București. Reacția Poliției Române

Publicat

Doi bărbați au fost bătuți de polițiștii Secției 9 de Poliție din București, după ce au fost prinși pe stradă după ora 22:00. Imaginile au fost surprinse de un cetățean aflat la geamul unui apartament și postate pe Facebook. 

”De ce dai în mine, de ce dai?”, se aude strigând tânărul agresat. Cel de-al doilea bărbat a încercat să fugă, dar a fost prins de mașina Poliției.

”Băi, băiatule știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?”, a strigat un polițist către acesta.

Poliția Română a reacționat și a transmis un punct de vedere al instituției. Îl redăm mai jos:

”Cu privire la imaginile apărute în spațiul public , vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare.

Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”.

Sursă video: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax