Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | VIDEO: Tânără acroşată de un autoturism în Alba Iulia. Şoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti

Publicat

YouTube video

O tânără a fost lovită de o mașină, marţi, în timp ce traversa B-dul Revoluției din Alba Iulia, pe trecerea de pietoni de lângă magazinul „Flanco”. Fata a suferit leziuni la un picior şi în zona bazinului şi i s-au acordat îngrijiri la faţa locului.  Şoferul, un tânăr din Valea lungă, a părăsit locul accidentului, dar a fost prins la poliţişti.

Potrivit IPJ Alba, şoferul nu s-a oprit să îi acorde îngrijiri victimei, ci a întors maşina şi şi-a continuat drumul în viteză. Acesta era însoţit în autoturism de alte două persoane, un copil şi o femeie. Oamenii legii au reuşit să îl oprească pe DN1, în zona benzinăriei „Florea” şi urmează să fie adus la sediul IPJ Alba pentru interogatoriu.  Tânărului în vârstă de 24 de ani i-au fost recoltate probe pentru a se stabili dacă consumase alcool la momentul accidentului. Pe numele acestuia va fi deschis dosar penal.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 16.04.2013,  ora 13.23, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost sesizaţi despre faptul pe b-dul. Revoluţiei 1989, din municipiul Alba Iulia s-a comis un accident rutier iar autoturismul implicat a părăsit locul faptei.

Imediat după primirea sesizării, la nivelul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost dispuse măsuri pentru efectuarea cercetării locului faptei şi identificarea autoturismului implicat în accident.

Pe baza datelor oferite de victimă şi martori, poliţiştii au reuşit identificarea şi oprirea în trafic, a autoturismului implicat în evenimentul rutier, care era condus pe DN1 în sensul de mers Alba Iulia – Teiuş de către C.N. (24 de ani), domiciliat în comuna Valea Lungă. S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest marca Drager care a evidențiat faptul că acesta nu a consumat băuturi alcoolice, ulterior fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că o tânără de 25 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, semnalizată şi marcată corespunzător, a fost acroşată de către un autoturism înmatriculat în străinătate. După producerea accidentului, conducătorul auto a întors pe zona verde ce desparte cele două sensuri de mers şi a părăsit locul producerii accidentului fără a anunţa unitatea de poliţie competentă.

În urma accidentului, tânăra a fost rănită uşor, fără a rămâne internată în spital.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal în care faţă de C.N. sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului în urma căruia au rezultat vătămări corporale”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax