Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Târg caritabil de Crăciun, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia. Elevii vor să strângă bani pentru a dota biblioteca

Publicat

Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia a organizat un târg caritabil, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Este un eveniment prin care elevii și profesorii unității școlare, încearcă să strângă bani pentru dotarea bibliotecii. 

Târgul școlar de Crăciun are loc în sala de sport „Nicușor Marcu” a liceului până la ora 18.00, luni, 18 decembrie.

Sunt organizate ateliere, activități, dar și o tombolă cu premii.

Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia are nevoie de dotarea bibliotecii

„Fondul de carte al bibliotecii nu este actualizat din anul 2005.

Ritmul tot mai accelerat de evoluţie a lumii contemporane şi al acumulării de informaţii și-a pus amprenta asupra preocupărilor şi modului de viaţă. „Oamenii ocupaţi” s-au îndepărtat de lumea cărţilor, iar televizorul, calculatorul, internetul au devenit pentru ei cele mai importante surse de informaţie, făcând tot mai rar sau deloc „gestul” de a citi o carte, de a intra într-o bibliotecă, într-o librărie, de a-şi construi o bibliotecă proprie.


Lectura suplimentară ne devine familiară din anii de şcoală. Selectarea lecturii suplimentare revine cadrelor didactice, care cunosc cel mai bine afinităţile sufleteşti ale elevilor precum şi conţinutul educativ necesar într-o anumită etapă a dezvoltării lor. Acest lucru nu se poate concretiza atâta timp cât fondul de carte nu este înnoit periodic.

Prin schimbul real de experienţă dintre participanţi, dorim să-i convingem pe elevi de valoarea culturală şi spirituală a cărţii, să-i determinăm să descopere şi să înţeleagă că ele sunt rodul marilor spirite ale omenirii, că, la urma urmei, pot deveni cei mai fideli prieteni şi mentori”, au transmis reprezentanții liceului.

Cei care doresc să doneze o sumă de bani pentru dotarea bibliotecii liceului o pot face aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax