Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Târg de joburi la Universitatea din Alba Iulia. Oferta companiilor și ce salarii își doresc studenții și absolvenții

PublicatPreluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.


<p><script type="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHhYQyww"></script></p>
Timp de două zile, studenții și absolvenții Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, care sunt în căutarea unui loc de muncă, sunt așteptați la un târg de joburi unde participă aproape 20 de companii din mediul privat, dar și instituții de stat.

Luni, 18 noiembrie, încă de la prima oră a evenimentului, peste 130 de studenți interesați de un loc de muncă au participat la interviuri cu angajatorii prezenți la eveniment.

Mai mult, 70 de studenți care primesc note mari în timpul interviului vor fi recompensați cu 400 de lei.

targ de joburi la alba iulia

Companii din domeniul contabilității, ingineriei, domeniul bancar, inginerie, dar și instituții ale statului sunt prezente în perioada 18 – 19 noiembrie, la ”Târgul de Joburi la UAB”, unde își prezintă locurile de muncă disponibile pentru cei care au studiat sau încă învață la instituția superioară de învățământ din Alba Iulia.

Un element care începe să conteze pe piața muncii din Alba Iulia este activitatea de voluntariat pe care studenții au făcut-o pe parcursul anilor de studiu.

targ de joburi la alba iulia

În mare parte, angajatorii caută persoane tinere care, prin voluntariat în timpul anilor de studii, și-au însușit abilități precum spiritul de lucru în echipă, abilitatea de comunicare și de integrare într-un grup.

Salariul pe care un tânăr student sau absolvent din Alba Iulia îl așteaptă din partea unui angajator variază între 1500 și 3000 de lei.

targ de joburi la alba iulia

Este și cazul unui tânăr din Alba Iulia, student în anul II la Contabilitate, care este în căutarea unui job în domeniul în care se specializează. Deși a făcut voluntariat, acesta este conștient că angajarea în domeniu îi poate oferi o viziune mai amplă asupra unei viitoare cariere.

targ de joburi la alba iulia

Luni, sunt prezenți în Universitatea din Alba Iulia angajatori din domeniul economic și al profesiilor liberale, iar marți vor fi prezente companii de top din domeniul ingineriei și din domeniul ONG.

 

 

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

CNAIR: Serviciul de emitere rovinietă şi peaj, întrerupt în noaptea de marți spre miercuri

Publicat

rovinieta

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că emiterea rovinietelor şi peajelor ar putea fi întreruptă, în noaptea de marți spre miercuri. ”Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că miercuri 22.01.2020, în intervalul orar 01:30 – 04:30, este posibil ca emiterea rovinietelor și a […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia își SUSPENDĂ activitatea, în semn de protest, față de eliminarea pensiilor speciale

Publicat

prefectura

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia își suspendă activitatea de luni 27 ianuarie. Motivul deciziei de a înceta judecarea cauzelor aflate pe rolul instanței superioare, cu excepția celor urgente este proiectul de lege inițiat de Parlament care privește eliminarea pensiilor de serviciu. Judecătorii Curții de Apel Alba Iulia consideră că ” eliminarea pensiilor de serviciu […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ce riști dacă organizezi petreceri private și dai muzica prea tare. Noile sancțiuni, în vigoare din 27 ianuarie

Publicat

Cei care organizează petreceri private și tulbură liniștea locuitorilor, dacă dau muzica prea tare ori fac zgomote de mare intensitate în zonele populate riscă sancțiuni mai mari. Pedepsele cresc și pentru gesturi obscene, amenințări, injurii sau refuzul legimitării în fața polițiștilor. Noile prevederi legale intră în vigoare din 27 ianuarie. Este vorba despre intrarea în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Percheziții BCCO: Grupare din Alba și Sibiu, suspectată că a cumpărat 25 de cai cu BANI FALȘI

Publicat

În urma celor 13 percheziții desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia de marți dimineața, au fost ridicați bani falși, o armă neletală, înscrisuri și telefoane mobile. Polițiștii au identificat 25 de cai în legătură cu care există suspiciunea că au făcut obiectul unor tranzacții în care a fost folosită monedă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate