Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Târg de joburi la Universitatea din Alba Iulia. Oferta companiilor și ce salarii își doresc studenții și absolvenții

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHhYQyww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Timp de două zile, studenții și absolvenții Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, care sunt în căutarea unui loc de muncă, sunt așteptați la un târg de joburi unde participă aproape 20 de companii din mediul privat, dar și instituții de stat.

Luni, 18 noiembrie, încă de la prima oră a evenimentului, peste 130 de studenți interesați de un loc de muncă au participat la interviuri cu angajatorii prezenți la eveniment.

Mai mult, 70 de studenți care primesc note mari în timpul interviului vor fi recompensați cu 400 de lei.

targ de joburi la alba iulia

Companii din domeniul contabilității, ingineriei, domeniul bancar, inginerie, dar și instituții ale statului sunt prezente în perioada 18 – 19 noiembrie, la ”Târgul de Joburi la UAB”, unde își prezintă locurile de muncă disponibile pentru cei care au studiat sau încă învață la instituția superioară de învățământ din Alba Iulia.

Un element care începe să conteze pe piața muncii din Alba Iulia este activitatea de voluntariat pe care studenții au făcut-o pe parcursul anilor de studiu.

targ de joburi la alba iulia

În mare parte, angajatorii caută persoane tinere care, prin voluntariat în timpul anilor de studii, și-au însușit abilități precum spiritul de lucru în echipă, abilitatea de comunicare și de integrare într-un grup.

Salariul pe care un tânăr student sau absolvent din Alba Iulia îl așteaptă din partea unui angajator variază între 1500 și 3000 de lei.

targ de joburi la alba iulia

Este și cazul unui tânăr din Alba Iulia, student în anul II la Contabilitate, care este în căutarea unui job în domeniul în care se specializează. Deși a făcut voluntariat, acesta este conștient că angajarea în domeniu îi poate oferi o viziune mai amplă asupra unei viitoare cariere.

targ de joburi la alba iulia

Luni, sunt prezenți în Universitatea din Alba Iulia angajatori din domeniul economic și al profesiilor liberale, iar marți vor fi prezente companii de top din domeniul ingineriei și din domeniul ONG.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax