Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Târg de joburi la Universitatea din Alba Iulia. Oferta companiilor și ce salarii își doresc studenții și absolvenții

PublicatPreluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.


<p><script type="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHhYQyww"></script></p>
Timp de două zile, studenții și absolvenții Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, care sunt în căutarea unui loc de muncă, sunt așteptați la un târg de joburi unde participă aproape 20 de companii din mediul privat, dar și instituții de stat.

Luni, 18 noiembrie, încă de la prima oră a evenimentului, peste 130 de studenți interesați de un loc de muncă au participat la interviuri cu angajatorii prezenți la eveniment.

Mai mult, 70 de studenți care primesc note mari în timpul interviului vor fi recompensați cu 400 de lei.

targ de joburi la alba iulia

Companii din domeniul contabilității, ingineriei, domeniul bancar, inginerie, dar și instituții ale statului sunt prezente în perioada 18 – 19 noiembrie, la ”Târgul de Joburi la UAB”, unde își prezintă locurile de muncă disponibile pentru cei care au studiat sau încă învață la instituția superioară de învățământ din Alba Iulia.

Un element care începe să conteze pe piața muncii din Alba Iulia este activitatea de voluntariat pe care studenții au făcut-o pe parcursul anilor de studiu.

targ de joburi la alba iulia

În mare parte, angajatorii caută persoane tinere care, prin voluntariat în timpul anilor de studii, și-au însușit abilități precum spiritul de lucru în echipă, abilitatea de comunicare și de integrare într-un grup.

Salariul pe care un tânăr student sau absolvent din Alba Iulia îl așteaptă din partea unui angajator variază între 1500 și 3000 de lei.

targ de joburi la alba iulia

Este și cazul unui tânăr din Alba Iulia, student în anul II la Contabilitate, care este în căutarea unui job în domeniul în care se specializează. Deși a făcut voluntariat, acesta este conștient că angajarea în domeniu îi poate oferi o viziune mai amplă asupra unei viitoare cariere.

targ de joburi la alba iulia

Luni, sunt prezenți în Universitatea din Alba Iulia angajatori din domeniul economic și al profesiilor liberale, iar marți vor fi prezente companii de top din domeniul ingineriei și din domeniul ONG.

 

 

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

BLAJ

Culesul strugurilor pentru vinurile premium produse în Alba. ICE WINE, licoarea din struguri degerați

Publicat

Joi, 5 decembrie, la primele ore ale dimineții, când temperaturile se mențin scăzute, la Jidvei a început ultimul cules al anului 2019, de pe parcelele de struguri din soiul Traminer roz, special păstrați pentru producerea vinului de gheață. Aceste parcele se situează lângă crama gravitațională Tăuni, la peste 500 m altitudine și expoziție sudică, toate […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Icoana obiect de artă”, la Aiud. Expoziție de icoane din colecția maestrului iconar Alexandru Iuga, în fața Primăriei

Publicat

Cu simplitate și eleganță, ca o întoarcere la tradiție si valori, Aiudul găzduiește o inedită expoziție dedicată icoanei – obiect de artă.  Lucrările expuse în perioada 5-7 decembrie 2019, în fața Primăriei Municipiului Aiud, între orele 16:00-19:00 aparțin maestului iconar Alexandru Iuga. Deschiderea oficială are loc vineri, 6 decembrie 2019, începând cu ora 16:00, zi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

12 decembrie: Ședință la Consiliul Județean Alba. Taxe și tarife pe 2020, modernizarea Sălii Unirii și alte investiții

Publicat

Prefectura Consiliul Judetean Alba 1

Consilierii județeni din Alba sunt convocați joi, 12 decembrie, de la ora 11.00, în ședință ordinară, cu 14 proiecte pe ordinea zi. Vor avea de aprobat, printre altele, stabilirea de taxe locale şi tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba, în anul 2020, indicatorii tehnico-economici actualizați la finalizarea lucrărilor de la Sala Unirii, acordul cu […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Ceață și chiciură în Alba și județe vecine. ATENȚIE este POLEI pe șosele

Publicat

ceata

Meteorologii au emis un cod galben de ceată, vineri dumineața, pentru județul Alba dar și alte județe vecine. Pe lângă ceața s-a format și un strat de polei pe carosabil.  În județul Alba (zona joasă) între orele 8:00 și 10:00 va exista ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate