Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Târgul ”Apulum Agraria” se mută de la Alba Iulia la Ighiu. Primarul Traian Rusu: Am început amenajarea platformei betonate

Publicat

Târgul ”Apulum Agraria” se mută din Alba Iulia, de la ediția următoare. Noua locație aleasă este târgul de animale de la Ighiu, unde administrația locală a început amenajarea spațiului de câteva hectare. 

În 2022, târgul, dedicat producătorilor locali, a ajuns la ediția cu numărul XXX și va fi organizată tot în toamnă, cel mai probabil în luna septembrie.

”Târgul de animale a fost suspendat pe perioada pandemiei, deci n-a funcționat (…) Noi gândim acuma să îl reamenajăm.

Am început de altfel și vrem să extindem amenajarea acestui târg, deoarece într-o discuție avută cu cei de la Consiliul Județean Alba, Târgul Apulum Agraria se va ține la Ighiu.

În momentul de față noi lucrăm la el, lucrăm, l-am gândit, îl mai gândim și vrem să facem niște platforme betonate astfel încât să nu ne rezumăm doar la asociația crescătorilor de ovine, de animale, să ne gândim și la prezentatorii de utilaje agricole: tractoare, combine…

Târgul fiind foarte mare, de două hectare, încercăm să creem o platformă betonată și pentru ei, astfel încât să se desfășoare în condiții foarte bune” a declarat pentru Alba24, primarul comunei Ighiu, Traian Rusu.

Primarul mai spune că acolo va fi construită și o scenă și se vor putea organiza și alte tipuri de evenimente inclusiv concerte, concursuri de karting pentru copii și multe altele.

Târgul de animale de la Ighiu se află pe un drum județean asfaltat, la 15 minute de Alba Iulia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax