Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Taximetriștii din Alba Iulia au renunțat la greva foamei. Motivele

Publicat

Taximetriști din Alba Iulia au renunțat la greva foamei. Reamintim că taximetriștii din Alba Iulia au intrat sâmbătă în greva foamei pentru a protesta față de actuala lege care reglementează sistemul de ride sharing.

Cei trei taximetriști din Alba Iulia aflați în greva foamei de sâmbătă, 2 martie, au renunțat la protest luni, 4 martie, la ora 11:00.

Este vorba despre un protest care se desfășoară în toată țara și care a strâns la București peste 2.000 de taximetriști din România.

Șoferii solicită guvernului să emită o ordonanță de urgență care să reglementeze sistemul de ride-sharing. Mai exact, modul de operare pe piața de transport persoane a firmelor Bolt sau Uber.

Taximetriștii din Alba Iulia au renunțat temporar la greva foamei la solicitarea colegilor lor din București. Aceștia spun că vor relua forma de protest, dacă nu se va rezolva problema lor.

„Această grevă a fost doar un semnal și o luare de poziție a noastră, taximetriștii din Alba Iulia, prin care ne arătăm solidaritatea și sprijinul față de colegii noștri.

În speranța că Guvernul României va ține cont de revendicările noastre și va da ordonanța de urgența pentru modificarea OUG 49/2019, vă comunicăm că această decizie este una provizorie.

În cazul în care cererile noastre nu vor fi soluționate în regim de urgență, anunțăm pe această cale că vom reintra în greva foamei, în număr mai mare și pe perioadă nelimitată”, au transmis taximetriștii din Alba Iulia, prin vocea unuia dintre greviști, .

Recent la București a fost organizat un protest de către Asociația Naţională a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi, (ANPOTRT).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mark

    luni, 04.03.2024 at 12:55

    🤣🤣🤣🤣 Bravo 👏👏 You 3 made it an entire day, before hitting McDonalds. Well done!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax