Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO | Teodor Atanasiu: „Bazinul Olimpic va fi deschis în prima lună a anului viitor”. Vezi declarațiile candidatului la Senat

Publicat

YouTube video

Bazinul Olimpic din Alba Iulia, închis de mai mulți ani pentru renovări, ar putea fi deschis și dat în folosință în prima lună a anului viitor. Aceasta este declarația liberalului Teodor Atanasiu, în conferința de presă desfășurată la sediul partidului, joi 6 decembrie. Potrivit acestuia, documentația tehnico-economică a dost depusă, va fi aprobată, iar lucrările vor fi reluate în perioada următoare.

Compania Națională de Investiții i-a trimis o adresă în acest sens vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Florin Roman, în care certifică reluarea lucrărilor de reabilitare a Bazinului Olimpic, în a doua jumătate a lunii decembrie 2012.

„Referitor la <Execuția lucrări de reabilitare aferente bazin de înot Olimpic Alba Iulia, Bd. republicii nr. 7, Municipiul Alba Iulia, județul Alba>, prin prezenta vă informăm că documentația tehnico-economică, constând în lucrări suplimentare pentru:

  • refațadare cu sistem termoizolant
  • finisaje interioare
  • instalații sanitare
  • instalații de încălzire
  • instalații electrice
  • renovare cuvă bazin cu placaj ceramic
  • utilaje instalații tehnologice bazin
  • utilaje centrală ventilații

depusă de Asociația SC Trustul de Instalații Montaj și Construcții SA, SC Grup 4 Instalații & SC Benoni Loghin SRL, în vederea finalizării obiectivului mai sus menționat, va fi aprobată în ședința Consiliului Tehnico-Economic din cadrul CNI SA, în data de 10.12.2012, urmând ca lucrările să fie reluate în perioada imediat următoare”.

Deputatul Teodor Atanasiu a declarat că în urma intervenţiilor pe care le-a făcut împreună cu ceilalţi colegi ai săi din USL Alba la Compania Naţională de Investiţii conducerea acesteia a avizat modificarea documentaţiei privind lucrările de la Bazinul Olimpic din Alba Iulia astfel încât acestea vor putea fi reluate.

Avem o veste bună pentru locuitorii din Alba Iulia dar şi pentru cei din zona limitrofă care aşteaptă de foarte mult timp redeschiderea Bazinului Olimpic. Aici au fost întrerupte lucrările din cauza modificărilor repetate ale documentaţiei tehnice şi ale proiectului iniţial. S-a refăcut documentaţia pentru modificările respective, au fost trimise la Compania Naţională de Investiţii şi toate aceste modificări au primit aviz favorabil” a spus Teodor Atanasiu.

Teodor Atanasiu a adăugat că de luni vor putea reîncepe lucrările la Bazinul Olimpic din Alba Iulia şi cel mai probabil la începutul anului viitor acesta va fi redeschis.

„În data de 10 decembrie, Consiliul Tehnico – Economic din cadrul Companiei Naţionale de Investiţii se va întâlni în şedinţă pentru a aproba toate modificările din proiectul privind Bazinul Olimpic după ce acestea au primit deja aviz favorabil. Practic începând de luni se pot relua lucrările la Bazinul Olimpic din Alba Iulia având asigurată finanţarea până la finalizarea lucrării. Asta înseamnă că începând de anul viitor vom putea beneficia de acest bazin modernizat la standarde europene” a mai spus Atanasiu.

Teodor Atanasiu a anunţat totodată că doreşte împreună cu USL Alba să sprijine administraţia din Alba Iulia şi în alte probleme.

„Oamenii din Alba trebuie să ştie că vor avea un sprijin în Parlament şi atât eu cât şi colegii mei din USL ne vom pune priceperea şi experienţa pentru a le soluţiona problemele. Guvernul USL nu întoarce spatele judeţului Alba şi municipiului Alba Iulia. Chiar dacă Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba sunt conduse de un primar şi un preşedinte de altă culoare politică, eu voi continua să sprijin cele două administraţii şi să fac lobby pentru proiectele lor la Guvern. După 9 decembrie noi cei din USL vom lucra pentru oamenii din Alba şi pentru a schimba Alba în BINE!” a mai spus Atanasiu.

O veste bună a adus pentru Spitalul Judeţean Alba şi vicepreşedintele CJ Alba, liberalul Florin Roman, care a anunţat că instituţia va implementa un proiect finanţat de Guvernul USL prin Ministerul Comunicaţiilor în valoare de peste 2 milioane de lei. Florin Roman a spus că aprobarea proiectului era blocată, însă în urma intervenţiei sale şi a deputatului Teodor Atanasiu proiectul a primit aviz favorabil.

Potrivit liberalului proiectul presupune implementarea în Spitalul Judeţean Alba a unui sistem informatic integrat de e-sănătate.

Bazinul Olimpic din Alba Iulia este închis din 2010 de când a intrat în reparaţie, iar termenul de finalizare a fost de mai multe ori amânat din cauza modificărilor repetate din proiectul de execuţie.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. sorin

    joi, 06.12.2012 at 16:40

    SC Benoni Loghin Srl este cumva firma fostului candidat la alegerile parlamentare, pentru judetul Alba,din urma cu 2-3 mandate?

  2. Felicitari

    vineri, 07.12.2012 at 08:45

    Felicitari domnilor Teodor Atanasiu, Calin Potor si Florin Roman. O veste care merita cate un vot !

  3. Speranta

    vineri, 07.12.2012 at 08:52

    Sper sa nu fie AMAGITI din nou ZECILE de copii care practica inotul de performanta (si antrenorii lor), SUTELE de copii care vor sa se initieze in tainele inotului, SUTELE de adulti ale caror afectiuni necesita pentru recuperare inotul si, nu in ultimul rand, SUTELE de tineri si adulti care doresc sa faca miscare inotand.

  4. Pingback: Bazinul olimpic va fi reabilitat până în APRILIE 2013. Au fost aprobate modificările din proiect. Vezi precizările lui Florin Roman | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax