Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Terasă funcțională 100% iarna la fel ca vara, construită de Sun Leader. Pergole retractabile (P)

Publicat

Zicala „Iarna nu-i ca vara” este adevarată în orice privință, însă terasa ta poate fi 100% funcțională și iarna la fel că vara, dacă este construită inteligent cu soluții fiabile. Află ce îți recomandă specialiștii Sun Leader – constructor de pergole retractabile.

Ai o terasă comercială, în domeniul HoReCa, sau pur și simplu ai foarte mulți vizitatori care îți trec pragul în fiecare zi?

Terasa Fratelli Ristorante din Iași, cu pergole retractabile bioclimatice Sun Leader. Terasa acoperita cu acoperis retractabil si inchisa cu sticla

Atunci probabil că te-ai gândit deja la o soluție pentru închiderea terasei, astfel încât numărul de clienți să nu scadă atunci când vremea nu este bună.

Sun Leader – constructor de pergole retractabile și închideri pentru terase îți oferă soluția perfectă pe care să o iei în considerare:

  • Acoperă terasă eficient, că să fie practică și funcțională oricând. Majoritatea tehnicilor de acoperire și umbrire a terasei sunt simple materiale de calitate mai slabă, precum copertine, marchize, prelate; adoptă soluții mai rezistente
  • Închide terasa, pentru a-ți permite să o utilizezi nu doar în sezonul cald, ci și în sezonul rece
  • Adoptă soluții moderne, adaptabile, care să nu ceară investiții suplimentare cu timpul
  • Atrage mai mulți vizitatori către locația ta

YouTube video

Cu aceste recomandări la purtator, atunci când te documentezi despre soluții de închidere a teraselor ia în considerare sistemele cu pergole retractabile și închideri glisante din sticlă. Ce îți oferă aceste sisteme, și cum pot fi personalizate?

Ce înseamnă terasa pentru afacerea sau casa ta?

O terasă este o adevărată oază de relaxare. Amplasată lângă clădirea principală, sau retrasă într-un spațiu intim, amenajată cu diverse accesorii, terasa poate fi locul perfect unde timpul petrecut în natură să prindă și mai multă valoare.

Ți-ar plăcea să te poți bucura de o terasă bine amenajată, închisă și pregătită pentru orice temperaturi?

Multe spații de relaxare sunt ignorate în sezonul rece, însă ele pot aduce mari beneficii teraselor, și afacerilor care le administrează!

O terasă 100% funcționala iarna, amenajată complet

Intenționezi să folosești spațiul exterior în mod constant? Atunci terasa ta are nevoie să fie protejată.

Așa cum îți alegi materiale rezistente pentru casă sau locația pe care ai construit-o, îți recomandăm să o faci și pentru spațiul dedicat relaxării!

O terasă 100% funcțională iarnă, la fel că vara, arată bine, este protejată și construită din materiale de calitate.

Cum poți avea o terasă complet amenajată și pregătită pentru iarnă? Cu închideri din sticlă securizată. În funcție de destinația închiderilor din sticlă, acestea pot fi regăsite în mai multe variante.

Spre exemplu, poți obține eficiența maximă la terasă restaurantului tău dacă o închizi cu sisteme automatizate din sticlă pe care să le controlezi simplu și ușor din telecomandă.

Poți delimita spațiile cu sticlă fixă sau glisantă, poți ușura accesul către terasă sau poți crea o balustradă de sticlă dintr-un perete de sticlă, cu aceeași ușurință.

În cazul unei terase rezidențiale au foarte mare succes acele sisteme glisante manuale pe care, datorită unui trafic mai mic pe terasă decât în cazul restaurantelor, le poți închide manual numai la nevoie.

Aceste sisteme creează o terasă completă, All Seasons atunci când și acoperișul se adaptează schimbărilor de afară.

La fel cum sticla glisantă poate deschide și închide terasa în funcție de sezon și schimbările meteo, există și varianta de acoperire cu un acoperiș retractabil, sub formă de pergole retractabile.

Așadar, nu mai este nevoie să uiți de terasă atunci când temperaturile devin prea ridicate sau prea scăzute.

O terasă acoperită cu pergolă retractabilă, închisă cu sticlă glisantă și accesorizata cu sisteme de încalzire sau de izolație termică, îți transformă terasa cu adevărat într-o terasă 100% funcțională și iarna la fel că vara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax