Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Teribilism dus la extrem: Detalii tulburătoare în cazul accidentului de motocicletă din Alba Iulia

Publicat

Detalii tulburătoare apar în cazul accidentului de motocicletă din noaptea de sâmbătă spre duminică, din Alba Iulia. Motociclistul, în vârstă de 22 de ani, A. C., a fost oprit de poliție, înainte cu câteva ore de impact. Acesta a fost tras pe dreapta pentru conducere agresivă și amendat.

La un moment dat, în noaptea respectivă un radar l-a înregistrat cu viteza de 155 de kilometri la oră, pe strada Alexandru Ioan Cuza. Mai mult de atât, la momentul în care a fost oprit de poliție, acesta a realizat și un filmuleț pe care l-a postat pe Tik Tok și Instagram. 

Mai exact, cu câteva ore înainte de a produce gravul accident de motor, a fost oprit de poliție pentru condus agresiv. Aceștia i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare de la motor. Din câte se pare, avea montat pe motor un sistem care permitea ascunderea plăcuțelor.

Ce s-a întâmplat înainte de accident

Potrivit surselor alba24.ro, surse apropiate de anchetă, tânărul a fost oprit de poliție, în jurul orei 22.30. Aceștia l-au tras pe dreapta pentru conducere agresivă.

S-a întâmplat în jurul orei 22.30. Polițiștii l-au amendat și i-au ridicat plăcuțele de înamtriculare. Din câte se pare tânărul avea un sistem montat pe motocicletă care îi permitea să își ascundă plăcuțele.

Pe contul său de Tik Tok, a postat un video, în care apare motocicleta sa, lângă o mașină de poliție. Pe video se aude și o melodie, în care versurile sunt ”Se știe că mie nu îmi plac polițiștii”.

După ce i-a fost suspendat dreptul de a mai conduce motorul, a fost ajutat să ajungă înapoi la Mihalț. Ajuns în comună și-ar fi colantat motorul și a plecat înspre Alba Iulia. Acesta conducea fără plăcuțe de înmatriculare.

Mai multe persoane din oraș au declarat că au auzit sunete foarte puternice de motor, pe mai multe străzi din Alba și în mai multe cartiere.

În jurul orei 3.15 – 3.20, un motor turat foarte puternic s-a auzit pe strada Mărășești. Mare parte a locuitorilor din casele din zonă s-au trezit la momentul respectiv.

Momentul accidentului

În jurul orei 3.30, un zgomot foarte puternic a trezit locuitorii din zona intersecției străzilor Tudor Vladimirescu cu Republicii, aproape de Alba Mall.

Un martor ocular a descris momentul și cum l-a găsit pe motocilist aruncat la mai mulți metri față de motor. Acesta era grav rănit, iar motocicleta era făcută praf.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Accident la Alba Iulia. Tânăr care circula cu motocicleta, rănit grav după impact cu un autoturism

Tânărul s-a izbit frontal de o mașină condusă de o tânără de 18 ani din Cistei. Momentan din primele informații nu pare a fi o legătură directă dintre cei doi, chiar dacă Cisteiul este un sat din comuna Mihalț.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 3.30, un tânăr de 22 de ani, din comuna Mihalț, județul Alba, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în zona unui sens giratoriu, a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus de o tânără de 18 ani, din comuna Mihalț.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale grave.

Conducătoarea auto a suferit leziuni corporale ușoare, ambii fiind transportați la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu era sub influența alcoolului.

Tânărul a ajuns în stare gravă la spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Acesta avea multiple traumatisme, iar în cursul zilei de duminică, 11 februarie 2024, a fost transferat la Spitalul din Târgu Mureș.

UPDATE 11.40: Ce spun reprezentanții familiei

După publicarea articolului reprezentanții familiei au contactat ziarul alba24.ro pentru a face câteva precizări. Aceștia spun că tânărul nu a fost grav rănit, ci doar ar fi avut o intervenție chirurgicală la Târgu Mureș.

De asemenea au mai spus că după ce a fost oprit prima dată de poliție nu ar fi fost ajutat să ajungă la Mihalț, ci și-ar fi colantat motocicleta la Alba Iulia și ar fi ieșit înapoi pe stradă.

Mai mult de atât, au spus că acesta a greșit și că starea de sănătate ar fi una bună.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. cici1800

    luni, 12.02.2024 at 11:49

    parintii lui cred ca sunt foarte mandrii de fiul lor.
    Karma

  2. Bicicleta

    luni, 12.02.2024 at 13:52

    De ce nu a fost arestat la prima oprire ? La secție putea dormi liniștit!

  3. unu

    luni, 12.02.2024 at 16:29

    eu zic sa le punem viza de intrare in oras , da te mare la tine in Mihalt si bubuie cu motoru tau cat vrei , da nu in Alba Iulia ..aici avem alte reguli ..de civilizatie …. oricum mai sunt cativa cu motoare de 125 de cmc ..fara esapamente , care fac o galagie infernala prin oras ….dar n are nimeni treaba cu ei ….politistii dorm la umbra …

  4. Andreea

    marți, 12.03.2024 at 11:17

    Ce comic ești🤣 auzi ca “viza”🤣🤣

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax