Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: „Testul de Campanie” cu Simion Creţu şi Răzvan Curcă. Vezi oferta economică a USL și ce proiecte are PDL pentru Spitalul Județean

Publicat

În cadrul emisiunilor „Testul de campanie” din această săptămână, invitaţii moderatorului Dan Lungu au fost Simion Creţu – candidat din partea USL la Consiliul Judeţean Alba şi Răzvan Curcă – candidat din partea PDL, la Consiliul Local Alba Iulia. Aceştia au vorbit despre campania pentru alegerile locale din 10 iunie, dar şi despre soluţiile pe care le oferă pentru problemele judeţului şi ale oraşului Alba Iulia.

Simion Creţu, candidat la CJ din partea USL este şeful ADR Centru. A prezentat situaţia judeţului Alba, cu puncte tari şi puncte slabe, care ar fi potenţialul zonei şi care sunt aspectele care trebuie îmbunătăţite, din punctul său de vedere.

S-a referit la localizarea acestuia, în contextul dezvoltării infrastructurii – autostrăzi, reţeaua de drum expres, apropierea de trei aeroporturi – Cluj, Sibiu şi Tg Mureş. A amintit de potenţialul agricol şi forestier, resursele de energie regenerabilă, potenţialul turistic, investiţii străine şi industrii dezvoltate local. La puncte slabe, a precizat lipsa unei zone urbane care să depăşească 100.000 de locuitori, declinul demografic, criza locurilor de muncă. A oferit date concrete, în fiecare situaţie şi a descris comparativ cu judeţele învecinate ce s-a creat în ultimii ani. A vorbit şi despre probleme în domenii ca învăţământul, sistemul de sănătate, gestionarea deseurilor menajere, alimentarea cu apă a localităţilor, strategii eficiente de dezvoltare a instituţiilor şi infrastructurii şi altele.Vizionând „Testul de campanie” cu Simion Creţu, puteţi vedea ce soluţii, măsuri imediate şi priorităţi are în vedere reprezentantul USL pentru dezvoltarea judeţului.

Medicul oncolog Răzvan Curcă (40 de ani) este directorul medical al Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, membru PDL din 2005 şi a mărturisit că a ales să candideze pentru că e mai important să existe acces la pârghiile de decizie din interiorul sistemului şi e nevoie de sprijin pentru anumite proiecte legate de spital şi îngrijirile destinate pacienţilor.

A motivat de ce a ales echipa Mircea Hava şi ce poate aduce un medic, ca atu în administraţia locală. A vorbit despre sistemul medical din România şi din judeţ, criza de specialişti, nivelul de finanţare şi ce poate fi îmbunătăţit. A amintit de Campania „Alba Iulia – Capitala Sănătăţii” şi de scopul şi efectele acesteia privind prevenţia şi depistarea precoce a unor afecţiuni şi a vorbit despre idei şi proiecte concrete în campanie. În principal, ca echipă, se are în vedere continuarea proiectelor începute. În domeniul sănătăţii, este vorba despre un parteneriat între spital şi Consiliul Local Alba Iulia, în completare faţă de administrarea unităţii medicale de către CJ. Cum vede Răzvan Curcă realizarea în mod concret a acestei colaborări puteţi vedea în emisiunea „Testul de campanie”, în care se referă la anumite investiţii în clădirile cu destinaţie medicală şi în personal. Tânărul medic, născut la Suceava şi absolvent al Facultăţii de Medicină la Cluj, a dezvăluit şi de ce a ales Alba Iulia ca locaţie pentru dezvoltarea carierei sale şi în cât timp serviciile medicale din Alba ar putea ajunge la un nivel de încredere mai crescut din partea locuitorilor.

Vizionaţi cele două emisiuni „Testul de campanie” Alba24:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax