Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: „Testul de Campanie” cu Teodor Atanasiu (USL) și Nicolaie Moldovan (PDL). Vezi cu ce vor să câștige încrederea electoratului

Publicat

Cea de-a doua serie de emisiuni electorale „Testul de Campanie” îi are ca invitați pe Teodor Atanasiu USL și Nicolaie Moldovan PDL. Aceștia și-au prezentat programele electorale și au fost întrebați de jurnalistul Dan Lungu despre proiectele sau ofertele pe care le fac pentru a câștiga votul cetățenilor.

Politicienii care au dat, în această săptămână, „Testul de Campanie” la Alba24 au fost Teodor Atanasiu – candidatul USL la președinția Consiliului Județean Alba și Nicolaie Moldovan – candidat PDL la o funcție de consilier în  Consiliul Local Alba Iulia.

Teodor Atanasiu a fost, pentru scurt timp, președinte al Consiliului Județean Alba. A renunțat  pentru funcția de ministru al Apărării în guvernul Tăriceanu. Acum, susține că a refuzat o funcție de ministru în guvernul Ponta.

Nicolaie Moldovan este șeful Serviciului de Programe din Primăria Alba Iulia. A coordonat și realizat programele și proiectele prin care Alba Iulia a ajuns pe locul 5 în topul orașelor care au obținut fonduri europene pentru dezvoltare. Este unul dintre preferații primarului Mircea Hava pentru o funcție de viceprimar al municipiului Alba Iulia.

Vizionați în continuare cele două emisiuni electorale „Testul de Campanie:”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. geta

    luni, 21.05.2012 at 14:28

    Vai cat esti de mincinos Atanasiule! Ai umblat 2 zile la Bucuresti dupa caderea guvernului sa te puna ministru de interne. Nu ti-a iesit. N-ai capatat niciun minister. Ai avut o data sansa sa fi ministru apararii si ai fost cel mai slab ministru. Cum ne convingi ca o sa fi un presedinte de CJ bun?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax