Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO | TESTUL DE SINCERITATE cu Ion Dumitrel. Președintele Consiliului Județean Alba a răspuns întrebărilor transmise de cititorii Alba24

Publicat

YouTube video

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel a dat un nou „Test de Sinceritate” la Alba24. Acesta a răspuns întrebărilor formulate de jurnalistul Dan Lungu, despre bugetul pe anul 2013 care, în opinia sa va fi, în continuare, unul de dezvoltare.

În acest an, vor continua investițiile în infrastructură, alimentări cu apă, sănătate și cultură. Acestea sunt proiectele mari pe care Ion Dumitrel susține că se va pune accentul. Democrat-liberalul și-a expus punctul de vedere și în legătură cu regionalizarea României și ce ar putea face Alba Iulia pentru a avea o șansă la titlul de capitală regională. Dumitrel a vorbit și despre planurile de redeschidere a spitalului din Ocna Mureș și dezvăluit, la solicitarea unui cititor,  care este indemnizația de care beneficiază în calitate de membru al Asociației Apa Alba.

Despre acestea și multe alte subiecte de interes județean, aflați vizionând „Testul de Sinceritate”, exclusiv pe Alba24.ro:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cetatean

    duminică, 03.02.2013 at 23:29

    Din interviu se vede cat de greu este sa vorbesti din postura presedintelui de CJ de sansele care se intrevad pentru Alba Iulia de a ramane resedinta de regiune administrativ – politica. Este foarte greu intr-o competitie cu adversari cum sunt judetele puternice cu lor mari Brasov, Sibiu si Tg. Mures, iar noi sa ne bazam mai mult sentimental pe argumente de trecut si istorie. Avantajul ca detinem sediul ADR Centru, o mica Curte de Apel si altele, nu pot sa tina in disputele pe baza unor criterii care ne sunt inferioare dezavantajoase de sta la presiuni politice la care noi contam foarte putin acum.

  2. adi m

    luni, 04.02.2013 at 14:08

    Va multumesc pt raspuns.In ceea ce il priveste pe domnul Coclici …el nu sa tinut de cuvand niciodata fata de ocnamureseni.A fost doar campanie electorala.Sa speram ca o sa reusiti sa faceti ceva in ceea ce priveste spitalul ocna mures.

  3. Danyelys

    marți, 05.02.2013 at 08:45

    Multumesc Domnului Presedinte pentru raspunsul dumnealui referitor la finalizarea lucrarilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Sunt doar partial de acord cu dumnealui. Intradevar Guvernul Romaniei a sistat acum lucrarile, dar tot Guvernul Romaniei (de asta data sustinut de partidul dumnealui, la aceea vreme) a sistat lucrarile pe o durata de 8 LUNI cand nu se punea problema banilor iar timpul era propice pentru efectuarea lucrarilor (vara-toamna). Imi pare rau ca de acesta perioada nu-si mai aminteste nimeni. Totodata, consider ca reabilitarea bazinului olimpic este o disputa politica doar pentru politicieni (care au avansat diferite termene de finalizare, mai ales in campanie electorala) nu si pentru cetateni care chiar asteapta redeschiderea bazinului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax