Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO | „Testul de Sinceritate” cu Nicolaie Moldovan, City Managerul Alba Iuliei. Efectele corecțiilor de 6 milioane de euro impuse Primăriei

Publicat

YouTube video

Administratorul public al municipiului Alba Iulia, Nicolaie Moldovan, a fost invitatul jurnalistului Dan Lungu în această săptămână în platoul Alba24, la Testul de Sinceritate. Acesta a abordat subiectul corecțiilor financiare primite de Primărie la mai multe proiecte pe fonduri europene.

Pentru că funcția de administrator public al orașului este nouă în Alba Iulia, în prima parte a emisiunii, Nicolaie Moldovan își descrie „rolul” în viața albaiulienilor: una dintre atribuțiile sale este coordonarea și elaborarea proiectelor de dezvoltare a orașului, pe fonduri nerambursabile, europene, guvernamentale sau altele. Alte domenii de atribuție sunt dezvoltarea economică a orașului, serviciul juridic, relațiile internaționale și relațiile cu societatea civilă.

Acesta face, totodată, o trecere în revistă a activității sale din 2012, și îl descrie ca pe „un an în care în Primărie s-a muncit foarte mult, în special în zona proiectelor de dezvoltare (zona istorică, zona orașului de jos, intrările în oraș, ANL etc.).

În acest context, cum deja au fost făcute publice detaliile privind corecțiile financiare primite pentru 8 proiecte ale administrației, în valoare totală de peste 6 milioane de euro, Nicolaie Moldovan explică exact cum s-a ajuns în această situație, cât de mult afectează corecțiile orașul și ce acțiuni a întreprins Primăria în acest sens.

Pentru a afla toate acestea și nu numai, vă invităm să vizionați talk-show-ul „Testul de Sinceritate”, cu Nicolaie Moldovan și Dan Lungu:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax