Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO | „Testul de Sinceritate” cu Dorin Nistor, Simone Albani şi Ovidiu Jidveian. Dezvăluiri despre scumpiri și subvenții în transportul local

Publicat

YouTube video

Unul dintre subiectele care a ţinut primele pagini ale ziarelor din Alba în ultimele săptămâni, transportul metropolitan de persoane AIDA-TL, a fost dezbătut în cadrul emisiunii „Testul de Sinceritate”. Jurnalistul Dan Lungu i-a pus faţă în faţă pe doi dintre consilierii Puterii, liberalul Simone Albani şi social-democratul Ovidiu Jidveian, dar şi pe directorul AIDA-TL, Dorin Nistor pentru a explica albaiulienilor ce se întâmplă cu acest sistem de transport despre care mulţi opinează că reprezintă o gaură în bugetul municipiului.

Aprobarea cotizaţiei administraţiei locale din Alba Iulia la AIDA-TL pe anul 2013,  în valoare de peste 14.000.000 de lei a creat un adevărat circ în şedinţa de Consiliu Local. În unanimitate, vocile consilierilor au admis că acest contract între municipalitate şi STP Alba Iulia este unul care sărăceşte bugetul oraşului, dar, chiar şi aşa, proiectul a fost aprobat.

Ovidiu Jidveian a fost unul din consilierii care au ridicat mâna pentru aprobarea cotizaţiei la AIDA-TL, opinând că acest contract, deşi păgubos, este unul perfect legal şi în vigoare în timp ce liberalul Simone Albani s-a abţinut de la vot, arătând că este mai ieftin să plimbi albaiulienii cu taxi-ul decât să mai subvenţionezi transportul local.

Cei doi consilieri, dar şi directorul AIDA, Dorin Nistor s-au asezat la masa discuţiilor pentru tranşa o dată pentru totdeauna această problemă.

Aflaţi vizionând „Testul de Sinceritate” cum a decurs întâlnirea dintre cei trei factori de decizie din administraţia locală şi AIDA -TL:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Jorge

    duminică, 21.04.2013 at 21:05

    Ce slabi sunt toti trei invitatii, slabi slabi

  2. Al bandy

    luni, 22.04.2013 at 12:56

    Albani e chiar economist? nu imi vine sa cred ce scoate. sa vina o alta firma sa faca curse inchiriate. sunteti nebuni? asta e nascut in europa de vest? asta vrea sa fie primar cu asemenea ”solutii” administrative? este strigator la cer.

  3. Al bandy

    luni, 22.04.2013 at 13:07

    A… si bravo Jidveian. Echilibrat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax