Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO | „Testul de Sinceritate” cu Daniel Breaz, Rectorul Universităţii „1 Decembrie” din Alba Iulia. Află de ce nu e totul ”roz” la UAB

Publicat

YouTube video

10% din tinerii din Alba Iulia sunt studenţi la Universitatea 1 Decembrie. Este mult, este puţin? acestea sunt câteva întrebările la care am aflat răspunsuri din partea rectorului Daniel Breaz. Invitat la emisiunea „Testul de Sinceritate”, acesta a vorbit jurnalistului Dan Lungu despre ce înseamnă această instituţie de învăţământ pentru oraşul nostru, dar şi care sunt planurile sale în acest an.

Daniel Breaz activează de aproape 15 ani în această instituţie, iar după părerea sa universitatea albaiuliană s-a dezvoltat în mod permanent. Rectorul a explicat cum contribuie Universitatea 1 Decembrie la întinerirea oraşului, dezvoltarea şi modelarea cetăţenilor care îl populează. Breaz a vorbit şi despre situaţia studenţilor străini care vin să studieze în ţara noastră şi care sunt avantajele materiale pe care le implică atragerea de astfel de tineri. Chiar în acest sens, la Alba Iulia, va avea loc săptămâna acesta un eveniment internaţional.

Dar, aşa cum era de aşteptat, nu toate lucrurile sunt roz la universitatea din Alba Iulia, iar, potrivit rectorului, principala problemă cu care se confruntă  instituţia este scăderea din ultimii ani a numărului de studenţi. Daniel Breaz este un om care promovează sportul albaiulian şi care ştie ce înseamnă ca o universitate şi un oraş să aibă o echipă de valoare. Acesta este motivul pentru care are planuri mari pentru echipa de baschet CS Universitatea Alba Iulia.

Despre toate acestea şi multe altele aflaţi vizionând „Testul de Sinceritate” pe Alba24:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax