Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Tineri din Alba Iulia: Avem nevoie de un skatepark acoperit. Bastion Skatepark Alba Iulia, impracticabil pe timp de iarnă

Publicat

Robert ( 11 ani), Andi (12 ani) și Alexandru (16 ani) sunt doar câțiva dintre tinerii care zilnic se antrenează la skatepark-ul din municipiul Alba Iulia.

Cu bicicletele, rolele sau trotineta, tinerii aleg să facă mișcare aici, în detrimentul jocurilor pe telefon și al timpului petrecut pe rețelele de socializare.

E mult mai relaxant așa și ai mintea mult mai limpede, spun ei. De altfel, ceea ce fac acești tineri nu este doar o joacă.

 

La nivel național și mai ales internațional, există concursuri de profil, competiții importante care își aleg anual campionii.

Din păcate, nu se întâmplă și în Alba Iulia, unde, pe fondul pandemiei, astfel de manifestări sunt din ce în ce mai rare.

Adolescenții spun că nu renunță la visul lor și se antrenează în continuare. Pentru antrenament însă, ar fi necesar un skatepark indoor, acoperit.

În lipsa unei astfel de investiții, skatepark-ul din Alba Iulia, pe timpul rece, este impracticabil.

Mai mult decât atât, a mai fost semnalată o problemă: furturile.

Skatepark-ul a devenit una dintre țintele hoților de buzunar care profită de neatenția adolescenților, atunci când se antrenează, și, în cazul în care văd ghiozdane sau telefoane nesupravegheate, acționează.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax